Avainsana: Sarkasmi

lauantaina 29.09.2018

Trumpin kälyn kummin kaima

Donalt Trumpista päivittäin haisevia juttuja suoltava suomalainen likasankojournalismi: "Trumpin 80-vuotias kälyn kummin kaima ahdisteli teini-ikäisenä naisia!" YK:n kokouksessa puhui kaikenlaisia "ergobaneja" ym. ihmisoikeuksia polkevien valtioiden johtajia. Miksi »»»»

Politiikka  Vaalit  Trump  Sarkasmi 
Kommentit pois päältä artikkelissa Trumpin kälyn kummin kaima

sunnuntaina 15.07.2018

Pyykinpesukoneen asennus suomalaisella(?) sisulla

Johonkin kansaan kuuluvat ihmiset ilmentävät nationalistista ajattelutapaa, mikäli he välittävät kansallisesta identiteetistään tai pyrkivät saavuttamaan (tai säilyttämään) itsemääräämisoikeuden. Wikipedia Wikipedian mukaan "suomalainen sisu on osa kansallisidentiteettiämme". Mutta koska nykyään on tuomittavaa korostaa kansallista identiteettiä eli olla "kansallismielinen" eli "nationalisti", »»»»

Eturauhassyöpä  Trump  Sarkasmi  Kulttuuri 
Kommentit pois päältä artikkelissa Pyykinpesukoneen asennus suomalaisella(?) sisulla

keskiviikkona 13.06.2018

Tapaus Ilja Janitskin. Oikeudenmukaistako?

Ennen kuin palaan otsikkoon, väärinkäsitysten välttämiseksi kerrottakoon, että en ole kansallismielinen. En suosi suomalaista, enkä joutsenmerkkejä. Sehän olisi ulkomaalaisten syrjimistä. Ostan yleensä ulkomaisia tuotteita, koska ne ovat halvempia. Suomalaiset tuotteet eivät ole laadukkaampia kuin ulkomaalaisetkaan, vain kalliimpia. En ole isänmaallinen. »»»»

Yleinen  Sarkasmi  Poliisiasia  Maahanmuutto 
Kommentit pois päältä artikkelissa Tapaus Ilja Janitskin. Oikeudenmukaistako?

tiistaina 18.04.2017

Referaatti: Pelli ja Miettinen

Raija Pelli ja Terho Miettinen julkaisivat kirjan uskonlahkoista ja niiden seuraajista, nimeltä "Harhaanjohtajat - vahvassa uskossa". Sopivasti pääsiäiseksi, jolloin markkinavoimat kenties paremmin edistäisivät usko- aiheisen kirjan myyntiä. Pelli-Miettinen kirjaa mainostetaan "tietokirjana", mutta median referaateista päätellen se vaikuttaa »»»»

Kristinusko  Arvostelut  Sarkasmi  Kirjallisuus 
Kommentit pois päältä artikkelissa Referaatti: Pelli ja Miettinen

lauantaina 11.03.2017

Maahanmuuttoa hiirten vetämässä kurpitsassa

Helsingin Rautatientorilla hirttäytymistä yrittänyt afganistanilainen mies saatiin pelastettua toisten turvapaikanhakijoiden avulla. (MTV) Kuinka sattuikaan! Kirjoitin äskettäin itsemurha -"terrorista" ja heti seuraavana päivänä joku yrittää sitä Helsingin Rautatientorilla! Tosin, haiskahtaa julkisuustempulta. Tapahtumasta, josta normaalisti vaietaan, ei nyt »»»»

Politiikka  Turvapaikanhakijat  Sarkasmi  Poliisiasia  Maahanmuutto 
Kommentit pois päältä artikkelissa Maahanmuuttoa hiirten vetämässä kurpitsassa

tiistaina 07.03.2017

Eutanatsismi ja itsemurhaterrorismi kuriin!

Nyt en puhu aivopestyistä, jotka pukeutuvat pommiliiveihin ja räjäyttävät itsensä keskellä väkijoukkoa, vaan ihan tavis-"terroristeista", jotka hautovat itsemurhaa. Yksi asia heillä on yhteinen aivopestyjen kanssa. He eivät tyydy vahingoittamaan pelkästään itseään, vaan käyvät salakavalasti sivullisten kimppuun esim. hyppäämällä junan »»»»

Ihmissuhteet  Sarkasmi 
Kommentit(1)

tiistaina 04.10.2016

Suomi näyttää kykynsä

Tuli katsottua Suomen Talenttia, jossa kilpailijat näyttävät kykynsä kuin Kung Pow -parodiassa.  Suomen Talentin tuomaristossa istuvat: seisovakoomikko Sami Hedberg, homppelilaulaja Jari Sillanpää, kielinainen Sara Forsberg sekä ritariässä David Hasselhoff. Tuomaristo tuijottaa silmät tapillaan, kun chileläistaustainen Monserrat »»»»

Viihde  Sarkasmi 
Kommentit pois päältä artikkelissa Suomi näyttää kykynsä

sunnuntaina 24.07.2016

Fixit -saappaat liian suuret Pienelle Suomelle?

Masentavaa. Innostuneen alun jälkeen Fixit -kannatus on romahdusmaisesti hiipunut. Luvuista voidaan jo päätellä, että ainakaan kansalaisaloite.fi:ssä  vaadittujen 50000 kannattajan tavoite ei toteudu. Vaikka aikaa on vielä 5kk, niin voidaan helposti laskea, että se ei riitä, jos tahti jatkuu »»»»

Politiikka  Sarkasmi 
Kommentit pois päältä artikkelissa Fixit -saappaat liian suuret Pienelle Suomelle?

maanantaina 06.06.2016

Entä suomalaisten tulehtuneet kyynelkanavat?

Rikkirevittävän irakilaisperheen äidin kyynelkanavat tulehtuivat itkemisestä. Nyt nenänpielessä on muutaman sentin mittainen leikkausarpi. - Se leikattiin ja sinne laitettiin putki, jonka takia kyyneleet valuvat nyt nenästä, hän kertoo.  (Iltalehti) Onpa juttu! Lapsille joskus laitetaan putket tulehtuneisiin korviin, mutta »»»»

Ihmissuhteet  Viisumi  Turvapaikanhakijat  Sarkasmi  Maahanmuutto 
Kommentit pois päältä artikkelissa Entä suomalaisten tulehtuneet kyynelkanavat?

maanantaina 18.04.2016

Mitä vattua?!?! ja muut vaihtoehtoiset mediat

Pitipä käydä ihan vilkaisemassa tuota mainittua julkaisua. Ihan värikäs ulkoasu ainakin... Näin kommentoi eräs keskustelupalstakirjoittaja (joka en ole minä) luettuaan mediasta jutun, että poliisi on kiinnostunut MV??!! -lehdestä. Jos joku »»»»

Yleinen  Sarkasmi  Poliisiasia 
Kommentit pois päältä artikkelissa Mitä vattua?!?! ja muut vaihtoehtoiset mediat

lauantaina 26.03.2016

Vai taistelijoita?

Norjalainen taistelija, Anders  Breivik, tuomittiin 21 vuoden vankeuteen Utøyan saaren iskusta, jossa 77 ihmistä sai surmansa. Miltä yllä oleva kuulostaisi? Minusta samalta kuin tämä YLEN älytön:  "Isisin vuodetulla jäsenlistalla on ainakin viisi suomalaistaistelijaa." En tiedä oliko Brysselin hiljattaisissa iskuissa mukana »»»»

Yleinen  Sarkasmi  Poliisiasia  Islam 
Kommentit pois päältä artikkelissa Vai taistelijoita?

perjantaina 06.02.2015

Rikosuutiset ja netin tietoturva

Olen ollut innokas tietokoneharrastelija siitä lähtien, kun sain hankittua ensimmäisen tietokoneeni, Amstrad – merkkisen, jossa oli Zilogin 8 Mhz:n prosessori ja vihermusta näyttö. Settiin kuului myös matriisikirjoitin. Tarkoitukseni oli kirjoittaa tietokoneellani kirja. Luin paljon kirjoja siihen aikaan ja haaveilin »»»»

Nörtteily  Sarkasmi  Poliisiasia 
Kommentit pois päältä artikkelissa Rikosuutiset ja netin tietoturva

tiistaina 25.02.2014

Maahanmuuttajat ja työvoimapula

Talousanomat heitti melkoisen läpän  vuoden 2008 jutussaan: Suomi tarvitsee 2 miljoonaa maahanmuuttajaa vuoteen 2020 mennessä. Syy, miksi tarvitsee, on väestön ikääntyminen. Työikäisestä väestöstä on Suomessa huutava pula jo nyt. »»»»

Thaimaa  Politiikka  Sarkasmi  Maahanmuutto 
Kommentit pois päältä artikkelissa Maahanmuuttajat ja työvoimapula

lauantaina 07.12.2013

Tampere-talolla tapahtuu

Ja taas meillä kaikilla oli niin mukavaa, kun ”linnan juhlia” vietettiin. Tällä kertaa Tampere-talolla linnan remontin vuoksi. Seurasin itseänäisyyspäivän vastaanottajaisia netti TV:stä suorana lähetyksenä. Pukuloistoa katsellessa tuli mieleen Jeesuksen sanat: ”Mitä te lähditte katsomaan? Ihmistäkö, hienoihin vaatteisiin puettua? »»»»

Politiikka  Sarkasmi 
Kommentit pois päältä artikkelissa Tampere-talolla tapahtuu

torstaina 28.11.2013

Hymyjen maa

Tuppaa monta kertaa hymyilyttää täällä hymyjen maassa, kun ei itkupotkuraivareistakaan taida olla apua. Viimemmäksi on hymyilyttänyt alueen vesihuolto. Jos se edes toimisi kunnolla, mutta kun on alle kaikkien arvostelujen. Vesi on voimakkaasti kalkkipitoista ja erittäin huonolaatuista. Toivottavasti kukaan ei »»»»

Thaimaa  Matkailu  Sarkasmi 
Kommentit pois päältä artikkelissa Hymyjen maa

lauantaina 19.10.2013

He ovat keskuudessamme

Melkein 3kk siitä, kun viimeksi olen blogannut. Isäni oli oikeassa, eläkeläisellä ei käy aika pitkäksi. Ei tahdo olla aikaa edes kunnon mietiskelyyn kuten ennen vanhaan. Hyvä niin. Eipähän ehdi turhia murehtia kaiken touhuamisen keskellä. Silti - tuskinpa murheilta pystyy kukaan »»»»

Kristinusko  Sarkasmi 
Kommentit pois päältä artikkelissa He ovat keskuudessamme

keskiviikkona 17.10.2012

Ketjukirje ja teknologian vaarat

Tulin katsoneeksi elokuvan Chain Letter (Ketjukirje), joka  "mätien tomaattien" lisäksi on saanut muiltakin murska-arvosteluja. Ja iihan aiheesta. Tosin, ei tämä ollut ainoa katsomani ns. teinihömppähorror, jonka »»»»

Viihde  Arvostelut  Elokuvat  Sarkasmi 
Kommentit pois päältä artikkelissa Ketjukirje ja teknologian vaarat

lauantaina 02.06.2012

Kansa maksaa kansanedustajien yksityisetkin huvit

Urpilainen tekee matkan yksityishenkilönä ja kansa maksaa. Joskin ainahan kansanedustajien hulppeat, veronmaksajien rahoittamat, edut on tiedetty. Ja pieni on se reikä, jonka kansanedustajat yksityisillä liike- ja (sala)seuramatkoillaan veronmaksajien leipään järsivät. Verrattuna esim. siihen loveen, jonka esim. Kreikan »»»»

Politiikka  Sarkasmi 
Kommentit pois päältä artikkelissa Kansa maksaa kansanedustajien yksityisetkin huvit

sunnuntaina 01.01.2012

Vuosi vaihtui taas

Uudenvuoden aattona tyttäreni tuli käymään iltapäivällä ja myös poikani käväisi Lotan kanssa. Juttelimme kahvikupposen ääressä niitä näitä, kuten kuinka raha hallitsee lähes kaikkea elämää. Mitään ei voi tehdä ilman rahaa ja jos rahaa on vähän, niin voiko sitäkään. Lotta »»»»

Politiikka  Sarkasmi  Raha 
Kommentit pois päältä artikkelissa Vuosi vaihtui taas

perjantaina 04.11.2011

Asiantuntijat puhuvat puuta heinää ja kansa on tyhmää?

Kun asiantuntijat puhuivat Kreikasta, niin toisten mielestä Euroopan tilanne helpottuisi oleellisesti, jos Kreikka eroaisi Eurosta (lähde). Toisten mielestä seuraukset olisivat dramaattiset (lähde). Toisin sanoen, asiantuntijat eivät tiedä asiasta »»»»

Politiikka  Sarkasmi  Raha 
Kommentit pois päältä artikkelissa Asiantuntijat puhuvat puuta heinää ja kansa on tyhmää?

torstaina 01.09.2011

Kohu seksuaalisten rajojen rikkomisesta

Viime päivinä kohulehtien kohu-uutisissa on pyörinyt kohupappi Markku Koiviston ympärille syntynyt kohu. Wikipedia voittaa perinteiset ensyklopediat menne tullen, koska tieto asiasta päivittyi sinne saman tien. "Markku Koivisto vapautettiin Nokia Mission kaikista hengellisistä »»»»

Yleinen  Sarkasmi 
Kommentit

keskiviikkona 24.08.2011

Onpa törkeää lasten turvallisuuden vaarantamista!

- Sellaista legioonaa valvojia ei ole, että oppilaita pystyttäisiin joka hetki vahtimaan ja tällaiset tilanteet estämään, rehtori toteaa. Iltalehti Törkeää! Miten koulu kehtaa rehtorin suulla myöntää, ettei pysty lapsia valvomaan? Onpa »»»»

Politiikka  Sarkasmi 
Kommentit pois päältä artikkelissa Onpa törkeää lasten turvallisuuden vaarantamista!

tiistaina 16.08.2011

Noitavaino jatkuu

Kirjoitin viikko sitten blogauksen "Kuka  laittaisi stopin lastensuojelijoiden mielivallalle?". Räikeä ihmisoikeuksien loukkaaminen jatkuu lastensuojelussa. Tuntuu, että työtekijöillä ei ole kaikki kotona. Onko heidän taustojaan tutkittu? Suomessa ei vain sää ole kylmä. Kylmiä ja tunteettomia ovat myös ihmiset. Vanhin »»»»

Yleinen  Sarkasmi 
Kommentit(2)

sunnuntaina 23.01.2011

Pieni Suomi, katoava kansakunta?

Piskuinen Suomi. Jatkuvasti puhutaan "pienestä Suomesta". Kuinka "pieni Suomi" on sitä ja tätä. Pientä Suomea suorastaan ihannoidaan. Kyse ei ole kuitenkaan  »»»»

Politiikka  Sarkasmi 
Kommentit pois päältä artikkelissa Pieni Suomi, katoava kansakunta?

sunnuntaina 23.01.2011

Suomalaista oikeuskäytäntöä: Seksuaalirikokset ei mittää, mutta voi tiedostojen jakajia!

Vertaisverkkoa ylläpitänyt helsinkiläiskaksikko tuomittiin käräjäoikeudessa yhteensä yli 800 000 euron korvauksiin tekijänoikeuksien haltijoilleIltalehti Lasta useita vuosia hyväksi käyttänyt mies selvisi ehdollisella Yhtenä perusteena ehdolliselle tuomiolle oli se, että näin tuomittu pystyy maksamaan uhrille 5 000 euron vahingonkorvaukset.Hesari Suomi on sellaisten pikkurikollisten »»»»

Yleinen  Sarkasmi  Poliisiasia 
Kommentit pois päältä artikkelissa Suomalaista oikeuskäytäntöä: Seksuaalirikokset ei mittää, mutta voi tiedostojen jakajia!

sunnuntaina 26.12.2010

Hampaattoman Jeesuksen evankeliumi

Räsäsläiset, 1999 luvulle jämähtäneet, ennen kuin avaatte sanaisen fossiili arkkunne vastavikinään, niin tietäkäätten, että nyt eletään vuotta 2010! wautsi! Vuosi 2010 on nykyaikaa ja uusi vuosi 2011 vielä nykyisempää, wautsi, wautsi! Perämiesten Peräpohjolassa ei nykyaikana enää uskota Raamatun satuihin. »»»»

Kristinusko  Sarkasmi 
Kommentit pois päältä artikkelissa Hampaattoman Jeesuksen evankeliumi

sunnuntaina 31.10.2010

Missä kulkee hyväksyttävän moraalin raja?

Poimin Päivi Räsäsen blogauksesta "Armon ja ihmisarvon sanoma" kommentin "lailla ei voida säätää ihmisten yksityiselämän moraalisia valintoja". Räsänen viittaa tällä siihen, ettei lainsäätäjänä ole ollut kieltämässä homoseksuaalisuuden harjoittamista. Siitä nousi mieleeni kysymys: missä kulkee se moraalin raja, jonka jälkeen »»»»

Politiikka  Sarkasmi  Homous 
Kommentit pois päältä artikkelissa Missä kulkee hyväksyttävän moraalin raja?