Eikö Suomessa ole mitään instanssia joka valvoo sosiaaliviranomaisten touhuja, puuttuisi tarvittaessa heidän mielivaltaansa, joka joissakin tapauksissa on suorastaan vainoharhaista sellaisia kohtaan, joka heidän silmätikukseen on syystä tai toisesta kerran joutunut. Sen sijaan, että he tukisivat mielenterveysongelmista kärsivää, joista puoli miljoonaa nuorta Suomessa kärsii enemmän tai vähemmän, he syyttävät ja uhkailevat nuorta äitiä lapsista erottamisen uhalla. Äiti ei käytä huumeita eikä alkoholia, ei lyö lapsiaan, ei edes tukista heitä, jollaisen rikoksen harjoittajia löytyy vapaalta jalalta Suomesta pilvin pimein. Miksi viranomaiset eivät heidän lapsilleen ole etsimässä täydellistä perhettä, kuten ovat etsimässä tässä blokausesssa mainitulle äidille? Erityisesti maahanmuuttajien joukosta "rikollisia" löytyy, koska heidän kulttuurinsa sallii lasten lyömisen. Mutta sehän ei tietenkään monikultuurisessa maassa lastensossutätejä häiritse…

Ei uskoisi miten ammattitaidonta ja suorastaan julmaa porukkaa "lastensuojelussa" voi olla. He romahduttavat, väärinkäsityksen perusteella tekemänsä johtopäätöksen vuoksi, silmätikukseen joutuneen nuoren äidin terveyden entisestään ja tekevät lapsistakin sairaita pakottamalla heidät asumaan kodin sijasta turvakodissa "tarkkailussa". He ovat asuneet siellä jo useita kuukausia, eikä poispääsystä ole mitään varmuutta. Poispääsyä lykätään aina kin äiti tekee "virheen". Varmaan loppuelämäksi löytyy huomauttamista..


Äiti ja lapset elävät siellä kuin vankilassa. Äiti ei ole tehnyt, eikä häntä syytetä mistään rikoksesta, mutta hän voi käydä lasten kanssa edes ulkona yksin, ilman että joku viranomaisista on kuin vanginvartija mukana kyttäämässä, tekeekö äiti "virheen". Ei kettu..

Äidiltä edellytetään lastenhoidossa täydellisyyttä, jota ei kyseisillä "hoitajilla" ole itselläkään, vaikka niin kuvittelevat. He vain käyttävät mielestäni asemaansa väärin, kuten oskar-palkitussa elokuvassa "Yksi lensi yli käen pesän". Jos heillä olisi omia lapsia, niin satavarmasti tekisivät samoja "hoitovirheitä" joista "tarkkailunalaisia" syyttävät, niin pikkumaisia syytökset ovat. He ovat muun muassa itse päästäneet turvakodissa lapsen kaatumaan. Sitä tietenkin vähätellään, koska heillä on asema tarkkailtavan yli. Mutta, jos äidille sattuu sama, niin sitä kauhistellaan. Todellisuudessa joka perheessä lapset muksahtelevat usein.

Työntekijät kyttäävät ja huomauttelevat jopa  sellaisestakin "virheestä", kuten "et ole tänään pitänyt riittävästi katsekontaktia lapsiisi".  Älytöntä! Yhdessäkään perheessä ei särkeä paistatella lasten kanssa joka sekunti.
He kiusaaavat äitiä jopa jossittelemalla milelikuvitusasioilla "jos et olisi naimisissa, lapsesi olisi otettu huostaan aikoja sitten". Uskomatonta!
Mutta koska äiti on naimisissa, viranomaiset eivät ilmeisesti pääse hekuman huipulle muuten kuin painostamalla tätä eroamaan puolisosta, koska saman katon alle ei ole asiaa, koska äiti "ei pysty huolehtimaan lapsista".

Miksi sitten puoliso ei todellakin voisi huolehtia lapsista ja samalla äidistäkin, äiti vain asuisi yhdessä heidän kanssaan. Sellaista se on monissa perheissä. Jos kerran "äidille ei voi antaa vastuuta". Huvittava piirre viranomaisten "vastuunkannossa" on se, että vastuun voi antaa vaikka minkälaiselle tasapainottomalle holistille siksi aikaa kun vanhemmat haluavat joskus mennä kaksistaan vaikkapa elokuviin. Miksi kukaan hoitajista ei mene mukaan sukulaisen tai vieraan lastenhoitajan kotiin kyttämään osaako lapsenvahti todella hommansa?

Uskomatonta sekin, että "lastensuojelu" aktiivisesti edesauttaa hajottamaan perheet. Mikä toisaalta ei ihme, eihän perheet nykyään pysy muuteenkaan koossa. "Jos ei hyvältä tunnu, niin erotaan", on päivän trendi. Lapsiaan suuresti rakastavalle äidille se on vain turhan kova lyönti, että lapset uhataan riistää häneltä väkisin. Todellisuudessa kyseinen äiti on huolehtinut lapsistaan mielestäni keskivertoa paremmin. Samoilla kriteereillä, millä kyseiseiset hoitajat kiusaavat uhriaan, jokainen lapsiperhe Suomessa olisi tarkailun alla ja lapset voisi viedä huostaan. Mutta kenelle, jos kaikki ovat samanlaisia? Suomessa "suojellaan" suomalaiset sukupuuttoon. Väkiluku kasvaa vain maahanmuuttajista.