Lueskelen toisinaan kohujulkkisten toilauksia heidän blogeistaan. Suosikkejani ovat olleet mm. Johanna Tukiaisen blogi ja viime aikoina herrasväki Jussi ja Saana Parviaisen K-18 blogit.

– Menen huomenna (keskiviikkona) viemään avioeropaperit. En halua, että sukunimeäni yhdistetään aikuisviihteen puuha- ja seremoniamestariksi, loukkaantunut mies (Jussi) lataa MTV3.fin Viihdeuutisille. (25.10.)

Parviaiset ovat nyppineet pitkin syksyä päiväkakkaroita blogiensa välityksellä: rakastaa, ei rakasta, rakastaa. Nyt alkaa pelottavasti näyttää siltä, että vuosisadan ”saanussi” sulautumisihmetarina on saapumassa epilogiinsa. Hermadrofiitti on vaarassa jakautua takaisin Uimoseksi ja Parviaiseksi. Mikäli mihinkään on nykyaikana uskominen. Ja ainahan voi nykäistä tapolat vielä viime metreillä. Sinänsä kirpeää tilitystä molemmilta ja samalla kipeää draamaa.

Enemmän ymmärrän Jussia, varmaan siksi, että olemme samaa sukupuolta ja ikäluokkaa. Ikääntyvän Jussin mielen sopukoissa kenties bailasi seksikäs nuori nainen, joka saisi vanhankin nuortumaan ja koukkuselän suortumaan. Nuori uljas Saana oli varmasti Jussin unelmien täyttymys. Ruusunpunaiset lasit sytyttivät Jussin taivaan tähdet uuteen hehkuun. Oi jospa ihmisellä, ois Joulu ainainen. Hääpukuostoksilla pariskunta näytti niin rakastuneelta. Ihanasti alkoivat Haltin häät.


Sanovat, että miehen aivot ovat alapäässä, mutta aina ei tiedä kenen. Joskus näyttää römpsä heiluttavan naistakin kuin häntä koiraa, niin hillitöntä orgiaa Saanan blogi välillä suoltaa. Siitä on Jussin hyvä ammentaa negatiivista energiaa omaan patteristoonsa, josta voi antaa tulla täysillä. Ei kulunut montaa viikkoa papin aamenesta, kun Saana jo juoksi vaakamaratonia Suomen tavoitellumman poikamiehen, itsensä Porno-Lohtharin kaa. Sitä ennen Saana oli osallistunut koko perheen seksikessuilla mm. puutarhankatselukilpailuun. Koskeakin sai. Kaikki kynnelle kykenevät könsikkäät saivat imeä mettä lootuksesta, samalla kun Sanna mietiskeli elämän tarkoitusta. Lootus-asennossa tietenkin.

Tulin hurjaksi viestistä, soitin tuttavalleni ja kävin panemassa hänen kaveriaan suit sait. Kiirehdin taksilla Saanalle "jälkihehku" munissani ja taas käänneettiin monta lehteä eteenpäin ainakin seitsemän tunnin ajan. Aamu mukaan lukien muutama tunti lisää ja omenakorillinen rikollisen hyviä makuja. Tänään mennään taas hotelliin. Ja toinen nainen. (Jussi)

Saanalla ei ole pelkästään vilkas mielikuvitus tietyissä asioissa, vaan hän realisoi fantasioitaan suorastaan apinan raivolla. Kun Saana komensi, että nyt Jussi naapurin tytin luo omenia makustelemaan, niin siltä seisomalta pinkaisi Jussi naapuriin tahti puikko tanassa kuin pianon virittäjällä, panemaan parastaan. Ja tytti oli läpeensä tyytyväinen. Kivet vielä hehkuen Jussi kiirehti  jälkilöylyille Saanan saunaan. Saanan ja  Jussin blogeista voi kiinnostuneet lukea lisää detaljeja.

Kuin murrosikäinen teini, Saana pohtii nyt, viitsisikö jatkaa tylsää pänttäämistä koulussa enää laisinkaan. Mitä turhia, kun huikea tulevaisuus odottaa, kaikesta päätellen erittäin suositulla ja arvostetulla aikuisviihdealalla. Siinä työssä nimen omaan tarvitaan älyä, eikä kirjaviisautta. Sitä alapään älyä, jota riitää muillekin jakaa.

Voi siinä sitten Saanan pikku tytärkin aikuistuessaan seurata äitinsä askelissa kuten entisen isän poika sanoi kulkevansa isän askelissa, kun oli isältä jäänyt vastasataneeseen lumeen jäljet hoiperrellessaan aamuyöllä kotiin ja lapsi aamulla koetti asettaa omat jalkansa isän jälkiin.
Mikäpä siinä, kun ei ole lastensuojelutantoillakaan pahaa sanottavaa äidin piirakan syöntikilpailuista.

Puutarhanhoidon ohella suomalaisten nuorten naisten toiveammatti näyttää olevan kiinteistövälittäjä. On niin kiva päästä esittelemään paikkoja.