Avainsana: Tuunaus

lauantaina 25.02.2017

Täydellisyyden tavoittelua

 PageSpeed Insightsin reittaus tuli hieman "pakkomielteeksi". Haluan täydet pisteet. En niin muissa asioissa ole täydellisyyteen pyrkinyt, valitettavasti. Paljon puhuva esimerkki lienee entisen kotini autotalli. Kyllä sinne yleeensä auto kuitenkin vielä mahtui. Bloggasin äskettäin, että hankin oman domainin rakunet.fi, »»»»

Linux  Tuunaus 
Kommentit pois päältä artikkelissa Täydellisyyden tavoittelua

torstaina 28.01.2016

Maailman kirjat sekaisin

Täällä ollut viimeiset 3 päivää ”hyytävä” sää, pahimmillaan vain +18°C, johon lämpötila putosi hetkessä noin +30 asteesta. Uutisissa mainittiin, että maailman kuumimmassa pääkaupungissakin, Bangkokissa, jossa vuoden keskilämpötila huitelee +28°C korvilla, on ollut vain +16°C. Maan pohjoisosissa mittari on paikoin painunut »»»»

Thaimaa  Nörtteily  Tuunaus 
Kommentit

lauantaina 20.07.2013

Mökinmaalausta ym.

Taas on niin kiirettä pitänyt, etten ole blogia ehtinyt päivitellä. Kaikenlaista aktiviteettia. Paitsi kyläkäyntejä ja vierailuja, edellisessä blogauksessani jo mainitsin muutamia aktiviteetteja, kuten pienen puutarhan laittoa, ensin kääntämällä maa lapiolla ”suo kuokka ja »»»»

Arkielämää  Tuunaus  Luonto 
Kommentit

maanantaina 27.05.2013

Tuunaajan uutisia

(Tämä juttu on ollut aiemmin bloggerissa) Tämä Bloggerin blogi toimii minulla varablogina, lähinnä silloin, kun oma serverini ei syystä tai toisesta ole käytössä. Kohta tulee taas muutaman päivän tauko, kun serverini vaihtaa sijaintia. Ihan hyvä blogialusta tämäkin. Olen koettanut tuunata »»»»

Thaimaa  Nörtteily  Tuunaus 
Kommentit

sunnuntaina 28.12.2008

Prologi

Tervehdys ystävät ja ohikulkijat. Sivustoni tuunaus on vihdoin edennyt siihen vaiheeseen, että voin alkaa tuottaa sisältöä. Etsiskellessäni sopivaa sisällöntuotto-ohjelmaa päädyin Php-Fusioniin, joka parhaiten täytti kriteerini: Ilmainen, riittävän kevyt serverilleni, helppo ylläpito, helppo muokattavuus. "Helppo" on tietysti suhteellista, mutta sain tähän »»»»

Nörtteily  Tuunaus 
Kommentit(2)