Pitipä käydä ihan vilkaisemassa tuota mainittua julkaisua. Ihan värikäs ulkoasu ainakin…

Näin kommentoi eräs keskustelupalstakirjoittaja (joka en ole minä) luettuaan mediasta jutun, että poliisi on kiinnostunut MV??!! -lehdestä. Jos joku ei ole aiemmin tiennyt mitään MV -lehdestä, niin nyt tietää. Ainakin ne, jotka pysyttelevät ajan hermoilla uutisia seuraamalla. Varmastikin viime kuukausina MV on kerännyt aimo joukon uusia kävijöitä, kiitos ”vaihtoehdottoman” median.

Kummin päin MV:n perässä olevat huuto- ja kysymysmerkit pitäisi olla? Lehden sivulla ne ovat ”??!!”, mutta selaimen otsikossa  ”!!??”. ”MV” on lyhenne ihmettelyä kuvaavasta kysymyksestä: ”Mitä Vattua?”. Englanniksi WTF?

MV:n on katsottu kuuluvan niin sanottuihin Vaihtoehtoisiin Medioihin, joten sen nimeksi sopisi mainiosti myös !!??VM. ”Vaihtoehtoinen media” lienee samaa verbaalista alkujuurta kuin  ”vaihtoehtoinen lääketiede”. Toiselta nimeltään uskomuslääketiede.Tämän tieteen lääkkeitä löytyy mm. apteekkien ja luontaistuotekauppojen ja muidenkin kauppojen ns. humpuukihyllyistä, edesmennyttä isääni lainatakseni. Tiede kuin tiede.  Media kuin media.

Kantelupukki se kaakattaa

Lauloimme lapsina. Kanteleminen eli kieliminen pikkujutuissa ja nahisteluissa oli pahasta ennen vanhaan. Nykyään tuntuu siltä, että kantelupukki kaakattaa koko ajan jostakin. Jotkut poliittisesti korrektit lapset juoksivat kaakattamaan poliisisedälle, että MV -lehti lällättää. Ja poliisisetä kärppänä selvittämään onko syytä aloittaa selvitys MV -lehdestä.   

Ilmeisesti vaihtoehdoton media jätti selvittämättä missä vaiheessa poliisin selvitys oli meneillään ja otsikoi oitis harhaanjohtavasti: ”Poliisi on aloittanut esitutkinnan MV -lehteä kohtaan!”. Vaikka poliisi ei ollut aloittanut esitutkintaa. Poliisi ainoastaan selvitteli aloitetaanko se. Lienekö asia vieläkään selvinnyt…

Koska selvitys esitutkinnan aloittamisesta ei näyttänyt edistyvän viivästyi, monet väärää tietoa levittäneet oikaisivat juttunsa ilmoittamalla, että ”esitutkintaa ei ole aloitettu”. Jotkut verkkolehdet vaikuttavat haluttomilta latistamaan mehukasta juorua, päätellen siitä, että hakukoneiden mukaan tuoreimmat oikaisut ovat vasta muutaman päivän vanhoja, vaikka juttu on ollut tapetilla jo ties kuinka kauan.

Uteliaisuus ei kuulu sivistykseen?

En taida olla kovin sivistynyt, koska usein uteliaisuuttani googlailen rikos- ja onnettomuustapauksille lisätietoa muistakin ”vaihtoehtomedioista” kuin MV:stä. Tietoa voi löytää mm.  ”murhainfosta”, jonka teeseitse -etsivät koluavat detaljeja, kuvia ja nimiä ja taustoja. Aika hyvin he usein niitä löytävätkin. Esim. nimen ja kuvan ulkomaalaistaustaisesta epäillystä, kuohuttavassa nuoren naisen murhan ja murhapolton tapauksessa. Paljon ennen virallisia julkaisuja.

Toisin kuin ei-vaihtoehtoinen media, joka antaa yleensä vain kalpean yleiskuvan, vaihtoehtoinen media keskittyy detaljeihin, asioita kaunistelematta. Usein nimineen ja kuvineen, joka suomalaisessa mediassa on poikkeuksellista. Ulkomailla vaihtoehtoinen tyyli on yleisempää. Tosin, taida MV:kään olla täysin suomalainen. Jostain luin, että lehden toimitus olisi Espanjassa.

Mielestäni vaihtoehtoinen media sallittakoon ”virallisen” median rinnalla. Kuten humpuukihyllyt apteekeissa. Kuulostaisi aika kommunistiselta, jos vain ”virallinen”, ”salonkikelpoinen” tai ”poliittisesti korrekti”  media olisi hyväksyttävissä. MV:n jutuissa ei mielestäni mitään varsinaisesti rikollista ole ollut, ellei sitten rikollisten paljastaminen ole Suomessa rikollista.

Antisemiittien salaliitto?

Antisemitismin sympatisointia voi pitää ainakin potentiaalisena rikoksena ja juutalaisiin kohdistuvan vihapuheen kannattamisena. Siinä asiassa MV- lehti tasapainoilee kuin nuorallatanssija, kiikun kaakun.

Vaikka lueskelen MV:n juttuja, en ole koskaan klikannut ”tykkääthän sivuistamme” -lätkää, joka ärsyttävästi pompahtaa tyrkylle aina, kun MV:n sivuilla vierailee. Lehti väittää olevansa 100% kansalaisten asialla, mutta ei ole ainakaan minun asiallani 100%, eikä juutalaisten asialla, koska näyttää mainoksista päätellen sympatisoivan Magneetimediaa, joka on antisemiittisesti ryvettynyt.

Tänään MV horjahti pahasti nuoralla julkaisemalla ”Lukijan” antisemiittisesti latautuneen kirjoituksen, joka oli otsikoitu raflaavasti: ”Suomi on myyty ja huorattu sionistiglobalisteille”. Kuin natsien propagandaa, loukkaavaa juutalaisia kohtaan ja myös allekirjoittanutta ja tavallani ajattelevia kohtaan, koska olemme sionisteja mekin, vaikka emme olisikaan juutalaisia.

Mitä tarkoittaa sionistiglobalisti? Wikipedian mukaan sionismi tarkoittaa nykyisen ”Israelin valtion kannattamista”. Totta kai kannatan täysin Erez Israelia, joksi juutalaiset Luvattua Maataan kutsuvat. Ei mitään syytä, miksi en kannattaisi, joten olen sitten sionistiglobalistikin vissiin, jos se em. tarkoittaa.

Tulee mieleen kaikenmaailman juutalaismaailmanvalloitus -salaliitot, ”viisasten kirjat”, ”holokaustia ei ollut” ja sun muut uskomukset, joihin antisemiitit ja heidän myötäilijänsä uskovat.

Ehkä käynnissä onkin antisemiittien salaliitto ja koko jutun tarkoitus on siirtää huomio pois muslimeista, joiden ”maailmanvalloitus” näyttää parhaillaan olevan käynnissä… Juutalaiset, sen sijaan, vaeltavat vastakkaiseen suuntaan, pois päin ”maailmasta”, kohti omaa maataan. ”Ensi vuonna Jerusalemissa”, he sanovat toisilleen.

Suomi vs. muumaailma

Thaimaalainen media lienee ”vaihtoehtomediaa” kauttaaltaan, koska jatkuvasti näkee TV-uutisissakin rajuja kuvia ja videoita onnettomuuksista ja niiden uhreista, samoin kuin  rikosepäillyistä. Puhumattakaan verkkojulkaisuista.

Otetaan esimerkiksi hiljattain sattunut ikävä tapaus, jossa  suomalainen tyttö putosi Phuketissa hotellin parvekkeelta ja kuoli. Suomalaiset toimittajat tiesivät kyllä mitä ja miten ulkomaalainen media asiasta kertoi, koska niistähän heidän on täytynyt materiaali juttuihinsa kerätä ja sitten silittää se suomalaiseen tapaan ”salonkikelpoiseksi”, ettei kukaan pahoita mieltään.

Jutut eivät ole Tor-verkossa, vaan kuka tahansa voi niitä sopivilla englanninkielisillä hakusanoilla etsiä ja löytää. Itselläni ei mennyt kuin hetki, kun oheinen linkki lätkähti pöytään. Verratkaa itse: suomalainen media vs. ulkomaalainen media.

Muitakin vastaavanlaisia juttuja Suomesta täällä on ollut, jotka  ulkomainen media on uutisoinut seikkaperäisesti ”nahkoineen”, nimineen, kuvineen, jopa osoitteineen. Mutta kotimaassa kuitattu vain muutamalla lyhyellä lauseella, paljastamatta vahingossakaan mitään, josta asianomaiset voisi tunnistaa.

Kumman toisenlainen on täkäläinen tyyli, eikä se tunnu ketään haittaavan.

Myönnettäköön, että salailevaan kulttuuriin kasvaneena itseäni alussa häiritsi Thaimaassa kaiken kailotus kaikille, mutta sitten aloin ajatella, samapa kai.. sanoohan Raamattukin: ”Ei ole mitään peitettyä, mikä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi.” Ja ”kaikki, mitä te pimeässä sanotte, joutuu päivänvalossa kuultavaksi, ja mitä korvaan puhutte kammioissa, se katoilta julistetaan”