– Sellaista legioonaa valvojia ei ole, että oppilaita pystyttäisiin joka hetki vahtimaan ja tällaiset tilanteet estämään, rehtori toteaa.

Törkeää! Miten koulu kehtaa rehtorin suulla myöntää, ettei pysty lapsia valvomaan? Onpa välinpitämättömiä ja lapsille erittäin vaarallisia työntekijöitä mainitussa koulussa, jos ei edes legioona heitä pysty takaamaan 100% lasten turvallisuutta! Uskaltaako kukaan enää synnyttää lapsia tähän maahan, jossa lapset jätetään oman onnensa varaan. Kuristajapoika on 13 vuotias lapsi, jota pitää suojella. Ilmeisesti kuristettavakin on lapsi, joka kuuluu suojelun piiriin hänkin.

Lastensuojelu herätys! Koulu on vastuussa lapsista, silloin kun lapset eivät ole vanhemmillaan. Rehtori tulisi ensimmäisenä eristettää lapsista ja koululle tarkkailijat, ettei tälläistä lasten turvallisuuden vaarantamista enää pääsisi tapahtumaan.

Ennen vanhaan lapsille sanottiin, tosin ikävän asenteellisesti romaneja kohtaan, että "jos ette ole kiltisti niin mustalaiset tulevat ja vievät teidät". Nykyään romanit eivät enää kierrä talosta taloon, mutta lastensuojelijat sitäkin ahkerammin. Nykyään lapsia voi kivasti pelotella lastensuojelijoilla. "Lastensuojelijat tulevat ja vievät teiltä isän ja äidin ja teidät itsenne he vievät kotoa kauas pois, ettekä enää koskaan näe isää ja äitiä". Eivätköhän lapset opi olemaan kiltisti kotona ja kodin ulkopuolella.

Valitettavasti ennen vanhaan ei ollut lastensuojelijoita ja siksi lapsia peloteltiin rasistisesti mustalaisilla, kaivoukoilla ja kaikenlaisella hömpällä.
Ja ilman parempaa tietoa, opettamalla sitäkin, ettei saisi kannella. Ilmiantajia ja kantelijoita paheksuttiin ennen suuresti. Itse olen sitä ikäluokkaa ja muistan opettavaisen lorunkin, "kantelupukki se kaakattaa, ettei saa rauhassa maatakkaa". Mutta ajat ovat muuttuneet ja maailma sen mukana. Enää lapsista ei välitetä edes kouluissa ja siksi vaarantuu lasten kuristamisleikeissä ym. heidän turvsllisuutensa. Aikuisten välinpitämättömyydestähän tässä on kysymys, eikä mistään muusta. Ilmeisesti koulun aikuiset viettivät välituntia opettajan huoneessa kahvilla.

Nyt kaikki joukolla kyttäämään naapureita, tuttuja ja vieraita, ja ilmiantamaan viranomaisille kaikki ilkimykset, jotka eivät pysty 100% takaamaan vastuullaan olevien lapsien turvallisuutta. Kotona ja kodin ulkopuolella. Pistetään verhot heilumaan. VAHINKOJA LAPSILLE EI SAA SATTUA!