Ennen kuin palaan otsikkoon, väärinkäsitysten välttämiseksi kerrottakoon, että en ole kansallismielinen. En suosi suomalaista, enkä joutsenmerkkejä. Sehän olisi ulkomaalaisten syrjimistä. Ostan yleensä ulkomaisia tuotteita, koska ne ovat halvempia. Suomalaiset tuotteet eivät ole laadukkaampia kuin ulkomaalaisetkaan, vain kalliimpia.

En ole isänmaallinen. En anna almuja edes sotaveteraaneille. Valtion heistä pitäisi huolehtia, ettei heidän tarvitsisi kerjätä. Ja mistä sitä tietää mihin se raha menee?

En kuuluu odineihin, en vastarintaliikkeisiin, enkä mihinkään muihinkaan järjestöihin, en myötä- enkä vastasellaisiin.

En kuulu luterilaiseen kirkkoon, enkä muihinkaan seurakuntiin. Väestörekisteriin lienee pakko kuulua.

En osallistu mielenosoituksiin. Humalaiset ja tappelijat kierrän kaukaa.

Kuulun ”maan hiljaisiin”, mitä nyt rustailen silloin tällöin blogiani, jota vain harvat lukevat. Blogini on alkanut painottumaan eturauhassyöpään, mutta joskus vielä muitakin ajatuksia nousee mieleen. Tässä yksi nousseista.

En ole maahanmuuttajavastainenkaan. Olen maahanmuuttajan kanssa naimisissa. Tervetuloa vain kaikki Suomeen lisääntymään ja täyttämään maa. Itseasiassa pari miljoonaa maahanmuuttajaa tarvitaan ensin vuoteen mennessä, kertoi aikoinaan Erittäin luotettava media.  Alkaa tulla kiire. Olisikohan jotain 400000 vasta. Rajat vain äkkiä sepposen selälleen. Samaten kutsut liikkeelle ja tyhjillään olevat asunnot muuttajille pääministerin esimerkin mukaan. Edellä mainitun kämppä lienee kovassa käytössä, vai heittikö  ministeri vain aprillipilan?

Mitä tulee maahanmuuttajien kulttuuriin, niin mikäs siinä: Jättimoskeija maakuntiin ja joka kylään pienempi moskeija minareetteineen ja kaiuttimineen, jos se kulttuuriin kuuluu. Sharia laki niille, joiden kulttuuriin sellainen kuuluu. Ilmaiset klitoriksen poistot niille, joiden kulttuuriin sellainen kuuluu. Ei ainakaan tarvitse epähygieenisillä lasinpaloilla ja partaveitsen terillä salaa nirhata, kun naiseus vahvistetaan hygieenisesti sairaaloissa. Toki suomalaiset naisetkin voivat tulla oikeiksi naisiksi maksamalla sairaalamaksun.

Muuten, suosittelen kesälukemiseksi kirjaa Itkevä musta kukka.  Löytynee kirjastosta. Kirja kertoo epähygieenisestä nirhaamisesta.

Palatakseni Janitskiniin…

Janitskinia syytetään toisten tekemistä rikoksista!

Lainaus YLEN uutisesta.

Syyttäjä katsoo syytteessä, että Janitskin on MV- verkkojulkaisun sisällöstä vastaavana esittänyt tai sallinut esitettävän sivuilla yhteensä 27 eri artikkelissa j:tä koskevia valheellisia tietoja tai vihjauksia jotka ovat aiheuttaneet tai olleet omiaan aiheuttamaan j:lle vahinkoa tai kärsimystä taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa.. Näin Janitskin on syyttäjän mielestä syyllistynyt törkeään kunnianloukkaukseen. YLE

Ei kuulosta oikeudenmukaiselta. Samassa uutisessa Janitskin kertoo vastaavansa vain omista kirjoituksistaan ja niinhän sen kuuluisi olla. Mikäli Janitskin tuomitaan toisten tekemistä synneistä, niin ollakseen sama laki ja oikeus kaikille niin:

Myös muiden lehtien päätoimittajat on tuomittava, jos ovat sallineet herjaavia kirjoituksia palstoillaan!

Muistaako kukaan hirvittäviä herjauksia ja tappouhkauksia, joita monet lehdet ja foorumit sallivat kirjoittaa esimerkiksi Susan Kurosesta tai Johanna Tukiaisesta? Tietääkseni yhdenkään lehden päätoimittajaa tai foorumin ylläpitäjää ei ole raahattu tuomiolle, vaikka sallivat kirjoittaa vihapuheita ja julkisia herjauksia sivuillaan!

Entä tuomittiinko Ilta-sanomien päätoimittaja vihapuheesta rasismista ja kiihotuksesta kansanryhmää kohtaan  27.7.2014 julkaisemansa viestin johdosta? En ole kuullut. Miksi ei, vaikka viestissä vihapuhutaan juutalaisista mitä kauheammalla tavalla!

Donald Trumpia, USA:n presidenttiä, julkisesti herjataan hulluksi ja milloin miksikin. Esim. HS Iltalehti.  Ala-arvoista journalismia haukkua demokraattisilla vaaleilla valittua toisen valtion päämiestä. Samalla haukutte kaikki ne USA:n kansalaiset, jotka Trumbin presidentiksi äänestivät. Se on kiihotusta kansanryhmää vastaan.