Donalt Trumpista päivittäin haisevia juttuja suoltava suomalainen likasankojournalismi: ”Trumpin 80-vuotias kälyn kummin kaima ahdisteli teini-ikäisenä naisia!”

YK:n kokouksessa puhui kaikenlaisia ”ergobaneja” ym. ihmisoikeuksia polkevien valtioiden johtajia. Miksi Salenkin piti kritisoida vain Trumpia: ”Ei maininnut mitään ilmastomuutoksesta”. Mainitsiko kaikki muut puhujat?

USA:ssa on hyvä tietää mitä tekee isona jo hiekkalaatikolla ja elää sen mukaisesti virheettömän nuhteetonta elämää. Mikäli tähtäimessä on valtion virka, on parasta olla vetämättä naapurin tyttöä letistä. Ura voi tyssätä siihen.

Kun konservatiiviseksi luonnehdittu lakimies Brett Kavanaugh (53) aikoi pyrkiä USA:n korkeimman oikeuden tuomariksi, havahtui psykologian professori Christine Blasey Ford (52) päiväuniltaan yhtäkkiä siihen, että ”hei, tuo Kavanaughan ahdisteli minua seksuaalisesti 35 vuotta sitten!”

Murha ei vanhene koskaan (paitsi syntymättömän vauvan murha). Ei myöskään seksuaalinen ahdistelu. Fordin mukaan Kavanaugh oli teini-ikäisenä pakottanut hänet makuuhuoneeseen ja lukinnut oven perässään. Sen jälkeen Kavanaugh oli yrittänyt riisua Fordin. Ford pääsi kuitenkin pakenemaan tilanteesta. Tarina ei kerro miten. Ilmeisesti juoksi lukitun oven läpi tai sitten hyppäsi ikkunasta. Tai ehkä sittenkin pakeni savupiipusta, sitä reittiähän USA:n joulupukkikin aina käyttää.

Kavanaugh itkee ja vannoo käsi Raamatulla olevansa syytön. Ei paljon auta, koska hän on konservatiivi ja konservatiivi mm. vastustaa abortteja. Maailma huutaa Barabbasta, kun Jeesusta ristiinnaulitaan. Jos Kavanaugh olisi abortteja kannattava LGBT -mies, Ford tuskin olisi 35 vuotta myöhemmin herännyt Ruususen unestaan syyttämään Kavanaughia mistään..