Avainsana: Lemmikit

sunnuntaina 09.03.2014

Nokin tarina

Reilu pari kuukautta sitten, vaimoni ollessa Bangkokissa, hänen entinen miehensä oli pelastanut  ilmastointikoneen jäähdyttimen tuulettimeen lentäneen kyyhkysen, jonka toisen siiven kärki oli ruhjoutunut, niin ettei lintu pystynyt lentämään. Vaikka ex-mies ei ymmärtääkseni varsinaisesti »»»»

Harrastukset  Lemmikit 
Kommentit

maanantaina 02.01.2012

Jännitystä ilmassa

Ties jo monesko Thaimaan matkani on oven edessä. Jotenkin kuitenkin nyt jännittää aiempaa enemmän, koska siitä on tulossa pisin matkani sitten Israelin, jossa vietin vuoden päivät kibbutsilla, kun olin nuori. Jäi äiti itkemään. Ja »»»»

Matkailu  Lemmikit  Israel 
Kommentit

lauantaina 26.02.2011

Lauantaipaloja

Olen lepohuoneella miniläppäri seuranani. En juurikaan ehdi torkahtaa, kun pitää kohta lähteä paluumatkalle. Toivottavasti junani ei ole myöhässä, niin voin sitten nukkua kotona reilusti, ennen kuin vieraat tulevat illalla. Huomenna pitäisi tulla uusia ystäviä kylään. Ikäiseni suomalainen mies, jolla on »»»»

Yleinen  Ihmissuhteet  Lemmikit 
Kommentit

sunnuntaina 14.03.2010

Innovaatioita

Meillä on ollut jotain viitisen vuotta undulaatteja. En kärsi pitää niitä ahtaassa häkissä, eikä lemmikkieläinkaupoista saa valmiina kovin suuria. Toisekseen ne ovat erittäin kalliita. Joten päätin konstruoida itse halvalla sopivan kokoisen entisen omakotitaloni nurkkaan. MInulla oli autotallissa tallella minkkiverkkoa, »»»»

Harrastukset  Lemmikit 
Kommentit

keskiviikkona 22.07.2009

Keskustelua koirankopissa

Kuten olen tainnut aiemminkin kertoa, joudun usein matkustaa työmatkoilla matkustajaosastossa ja käytän silloin yleensä IC -junissa ns. "koirankoppia", vaunuston päässä olevaa pientä lemmikkiosastoa. Siellä on lähes aina tilaa, jopa tyhjä. Tällä kertaa siellä istui asiakkaana nuori nainen, isohkon ja karvaisen »»»»

Harrastukset  Lemmikit 
Kommentit

torstaina 26.03.2009

Tauno kuoli

Tänä aamuna katsoessani lintuhäkkiin ihmettelin, kun Tipi istui oksalla yksin hiljaa, eikä Taunoa näkynyt missään! Niko sen sitten löysi häkin pohjan peitteenä olevien sanomalehtien alta - kuolleena. Se oli kuin haudattu sinne, siististi. Tipikö sen oli haudannut? Kuka muukaan? »»»»

Harrastukset  Lemmikit 
Kommentit