Avainsana: Buddhalaisuus

tiistaina 24.01.2012

Ananaspaloja

Ostimme Tesco Lotaksesta kolme kokonaista ananasta n. 50 senttiä kappale. Ei paha. Eilen ja tänään olen laitellut bougainvilleoita muurin eteen vieriviereen ja sisäpuolelle pari muuta kasvia. Yhteensä 23 kasvia, osa suurehkoja ruukkuineen, koko hoito 35 ekeä ja istutuksen olisi »»»»

Yleinen  Thaimaa  Buddhalaisuus 
Kommentit

maanantaina 02.05.2011

Uskonnollisuus meillä ja muualla

Suomessa julkinen uskonnon harjoittaminen koetaan häpeällisenä ja nolona. Sitä pidetään yksityisasiana, josta mieluummin vaietaan. Jopa monille ns. tunnustaville uskovaisille asiasta kertominen on kova paikka. Suomalaiset häpeävät uskoaan. Toisin on muualla maailmassa »»»»

Yleinen  Buddhalaisuus 
Kommentit

perjantaina 15.04.2011

Shoppailemassa

Shoppailu kuuluu thaimaalaisten mieliharrastuksiin ja myös matkailijoiden, onhan Thaimaa kuin yhtä suurta markettia. Tavaran paljous on mykistävää. Kävimme eilen ja tänään katselemassa hieman kalusteita taloon. Sänky tietysti oli ensimmäisenä listalla, ettei tarvitse lattialla nukkua. Hinta haitari on suuri. Olin »»»»

Thaimaa  Shoppailu  Buddhalaisuus 
Kommentit

lauantaina 02.01.2010

Uuden vuoden ennustuksia ym.

Pitäisi nukkua, mutta tässä vain kukun kellon ollessa puoli viisi aamulla.. Aattoiltana järjestelin paikkoja uudella asunnollamme. Palatessani takaisin kotiin oli Veli Reijo tullut sillä aikaa kylään. Hän jäi kyläilemään muutamaksi yöksi. Poikani ovat välillä auttaneet tavaroiden roudaamisessa kämpälle. Poikani sanoi, »»»»

Yleinen  Uusivuosi  Muutto  Buddhalaisuus 
Kommentit