Avainsana: Innovaatioita

perjantaina 01.11.2013

Joka kuuseen kurkottaa..

Ja joka toiseen ei. Eilen oli hieno keli, ei tuullutkaan pahemmin. Päätin testata metsurintaitojani ja kaataa naapurin rajan tuntumasta n. 25-30 metriä korkean ja 40 sentin paksuisen kuusen. Asiaa hankaloitti kaatumistilan niukkuus. Suunnassa, jossa on paljon tilaa, kulki sähkölinja »»»»

Arkielämää  Innovaatioita 
Kommentit

tiistaina 18.06.2013

Sataa, sataa, ropisee...

Kun saavuimme Suomeen, oli lämmintä 27 astetta. Katsellessani junan ikkunasta auringon paisteessa kylpevää luontoa, vihreitä niittyjä ja sinisiä järviä, tuli hyvä fiilis ja ajattelin: Oma maa mansikka, muu maa mustikka. Suomen suvea ei »»»»

Yleinen  Innovaatioita 
Kommentit

perjantaina 05.04.2013

Hikeä ja uhkakuvia

Työelämässä elin kirjaimellisesti aikataulujen mukaan. Eläkkeellä on mukavaa se, että ei ole mitään aikatauluja.Paitsi joskus matkustaessa tai laskuja maksellessa. Muuten ei ole paineita "huvilaa laittaa" tai tehdä mitään tiettyyn aikarajaan mennessä. Noin viikko sitten sain »»»»

Thaimaa  Innovaatioita 
Kommentit

keskiviikkona 18.07.2012

Improvisointeja

Aika rientää kuin tuulen siivillä. En ole puoleentoista kuukauteen saanut aikaseksi päivittää blogianikaan. Pian kesä mennyt on ja syksy saapuu. Tosin tänä vuonna ei kesästä paljon voida puhua. Ilimoja on pidellyt. Suorastaan sää ollut ihan hanurista. Tai paremminkin Esterin »»»»

Harrastukset  Innovaatioita 
Kommentit