Räsäsläiset, 1999 luvulle jämähtäneet, ennen kuin avaatte sanaisen fossiili arkkunne vastavikinään, niin tietäkäätten, että nyt eletään vuotta 2010! wautsi! Vuosi 2010 on nykyaikaa ja uusi vuosi 2011 vielä nykyisempää, wautsi, wautsi! Perämiesten Peräpohjolassa ei nykyaikana enää uskota Raamatun satuihin. Käsitykset Jessestä on heitettävä romukoppaan viimeistään nyt. Joulupukkikin on uskottavampi.

Itseasiasta kuultuna tänään on teille syntynyt oikea vapahtaja, Hampaaton Jeesus.  Hän ei pure ketään, paitsi ehkä homovastaisia. Hampaatonta evankeliumia saarnattakoon vimmalla kaikille luoduille Peräpohjolassa, hämärämieheille ja kaikille vilungin harrastajille. Ja varsinkin homoille ja homomyönteisille, joita mielipidekirjoitteluista päätellen tuntuu olevan melkein jokainen.

Kristinuskon vääristyneet käsitykset on oikaistava nykyaikaa vastaavaksi. Se tehtiin Joulupäivänä 25.12.2010 Iltalehdessä jutussa, joka oli otsikoitu ”Tälläinen oli todellinen Jeesus”. Todella ihgu joulukertomus! Joka rikkoo joulurauhan olemalla toista mieltä, rangaistakoon raskauttavien asiakkaan haarojen vallitessa vähintäänkin  ”suvaitsematon” -aasinhatulla ja nimettömällä herjauspostilla. Ja lisäksi mitä Peräpohjolan laki ja asetukset homojen syrjinnästä määrää.

Peräpohjolassa suurta arvostusta nauttivan historiantutkija- kirjailija Jonas Gardellin, joka yllätys yllätys on homo, mukaan ”todellinen Jeesus” oli vallan muuta kuin mitä perinteinen kirkko on opettanut. Gardellin mukaan Jeesuksen nimikään ollut mikään Jesse, vaan ”Joosua”, joka vastoin kirkkoisien rönsyilevää mielikuvitusta oli lyhyt ja hampaaton, koditon ja köyhä, lukutaidoton ja epävarma kylähullu. Samalla hän oli, paradoksaalista kyllä, peljättävä anarkisti, joka ”kyseenalaisti kaikki aikansa opit ja auktoriteetit ja julisti Jumalan armoa, juuri niille ihmisille, joita kristityiksi nykyään itseään kutsuvat usein vihaavat ja halveksivat”. Eli homoille. Lopuksi tämä tosi Jeesus, oikealta nimeltään Joosua, teloitettiin mielenvikaisena rikollisena. Siinä kaikki.

Melkein. Ihmeellistä kyllä, Hampaaton Jeesus, joka ei vaatinut ketään katumaan, eikä jättämään syntistä elämäänsä, vaan ainoana vaatimuksensa taivaaseen pääsylle julisti uskoa Jumalan rakkauteen, sai aikaan uuden uskonnon, jota kutsutaan kristinuskoksi.

Pankkiirit, poliitikot, professorit ja edes papit, älkäätten vaivautuko sanan kuuloon, hampaaton Jeesus ei ole teidän profeettanne, vaan hän tuli syntisiä, syrjityttyjä, rikollisia, homoja, huoria, narkomaaneja ja unohdettuja varten. Hallelujaa, kiitos Joosua.

Uskokaa Hampaattoman Jeesuksen evankeliumi, niin pääsette taivaaseen ilman katumista ja syntisen elämän jättämistä. Homot jatkakoon homostelua, rikolliset hämäräpuuhiaan, narkkarit hörhöilyään, luonnollisesti esim. huumediilerit ja pedofiilit touhujaan, sillä Hampaaton Jeesus ei luokittele syntejä pieniin ja suuriin. Usko Jumalan rakkauteen riittää.

Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen.”, sanotaan satujen ilmestyskirjassakin. Hampaaton Jeesus ei tuomitse ketään, vaan toivottaa kaikki syntiset tervetulleiksi katumattomien taivaaseen. Paitsi ehkä ”räsäsläiset”, jotka ovat puolensa valinneet.

Lopuksi lapsille hauskaa joululomalukemista. Aku-Ankkaakin on Raamatun tavoin alettu tulkita paremmin nykyaikaa vastaavasti (Lähde tuntematon)