Avainsana: Autot

torstaina 14.12.2017

Nissanin tekniikka petti - vanha kunnon Volvo apuun

Tämä juttu tulee vähän myöhässä. Viikolla 45, Marraskuun 10. perjantaina, olimme suunnitelleet, että poikani perheineen tulisi kaupungista viettämään meille viikonloppua vaimoni kyydissä. Asia ei kuitenkaan mennyt kuin Strömsössä. Illan korvalla vaimoni soitti hädissään minulle, että Nissan oli yhtäkkiä »»»»

Yleinen  Autot 
Kommentit pois päältä artikkelissa Nissanin tekniikka petti – vanha kunnon Volvo apuun

lauantaina 06.08.2016

Elämäni autot

1. Olin jotain 19 vuotias, kun sain ajokortin ja ensimmäisen autoni ostin. Se oli "Hitlerin kansanauto", Wolkswagen, kuplavolkkari. Myyjä oli yksityinen naishenkilö. Autossa oli heikkotehoinen 6 Voltin sähköjärjestelmä »»»»

Harrastukset  Historia  Autot 
Kommentit(1)

keskiviikkona 30.04.2014

Auton rassausta

Pariviikkoa hurahtanut tuosta vaan, niin ettei ole ehtinyt blogiakaan päivittää. Paluu Suomeen oli väsyttävä. Pitkä bussi-lento-juna-matkan jälkeen poikani tuli asemalle vastaan autollani, joka oli ollut hänen »»»»

Harrastukset  Autot 
Kommentit

tiistaina 20.11.2012

Ajokorttia hankkimassa

Poliisin sivuilla kerrotaan, että Geneven tieliikennesopimusvaltiossa myönnetty ajokortti on voimassa Suomessa 2 vuotta ja maahanmuuttaja voi halutessaan vaihtaa sen suomalaiseen ilman uutta ajotutkintoa 2 vuoden kuluessa siitä, kun on muuttanut vakituisesti Suomeen. Trafin sivuilla kerrotaan, että maahanmuuttaja voi »»»»

Thaimaa  Autot 
Kommentit

torstaina 30.09.2010

Hyvästi BMW!

Edellisessä jutussani kerroin miniläppärini näytön korjauksesta. Tuotti iloa saada minikone kuntoon melko edullisesti. Toinen ilonaihe oli saada vihdoin Bemari pois käsistäni ja parkkipaikalta. Kun ostin Volvon, autokauppias ei ottanut Bemaria vaihdossa. Tarjosin sitä loputa ilmaiseksi muutamille ystäville, kunhan veisivät sen »»»»

Harrastukset  Autot 
Kommentit

perjantaina 19.03.2010

Taas minua huijattiin!

Varokaa kauppojen edustoilla vaanivia "tuulilasin korjaajia". Aina vaan luotan ihmisten valheisiin ja sitten saan juoda pettymyksen karvasta kalkkia. Olen minä kyllä uskomattoman sinisilmäinen! Ja lammasmainen, kun en osaa vaatia oikeuksiani paikan päällä. Murisen jälkeen päin. Volvon tuulilasissa oli pari hyvin »»»»

Yleinen  Poliisiasia  Autot 
Kommentit

maanantaina 15.03.2010

Siinä se nyt on: Volvo 460 automaatti

Volvo merkkiä minulla ei vielä ole ollutkaan.. Eikä automaattivaihteistoa.. Aika näyttää paljonko tarvitsee rassata. Toivottavasti ei paljoa. Toivon, että edes kerran elämässäni onnistaisi autokaupassa, vaikka en jaksanutkaan alkaa kierrellä vaan ostin tämän heti, kun oli melko vähän ajettu »»»»

Yleinen  Autot 
Kommentit

maanantaina 15.03.2010

15. Monesko kerta toden sanoo..

Niin se vaan on, että jos luottaa sokeasti ihmisiin tulee pettymään karvaasti. Ja jos luottaa uskovaisiin, niin tulee pettymään vielä karvaammin. Uskovaisilla ja Jumalattomilla ei ole muuta eroa kuin se,  että loppupeleissä uskovaiset pääsevät taivaaseen ja jumalattomat joutuvat helvettiin. »»»»

Harrastukset  Autot 
Kommentit

keskiviikkona 16.12.2009

Briljantin älykäs..

Fiilikseni heittelee upsidedown. Toisinaan tunnen itseni niin luuseriksi, niin luuseriksi, tyhmäksi ja sinisilmäiseksi. Toiset hehkuttaa onnistuneilla autokaupoillaan. Minä olen  ostanut 13 käytettyä autoa, toinen toistaan paskempia. Niiden korjaamiseen on uponnut penni poikineen. Niillä olisi voinut ostaa Mersun. Viimemmäksi "viisaana miehenä" »»»»

Avioero  Autot 
Kommentit