Avainsana: Joulu

lauantaina 13.01.2018

Paluu menneeseen, osa1: joulu 2017

Aloitetaan muistelot menneen vuoden lopusta eli  joulusta. Valkea joulu! Lunta ihan kivasti, ehkä 25cm. Yritin järjestää perinteisen joulun, kuten edellisjoulunakin. Enkelikello unohtui laatikkoon. »»»»

Yleinen  Joulu 
Kommentit pois päältä artikkelissa Paluu menneeseen, osa1: joulu 2017

lauantaina 31.12.2016

Vuoden viimeinen

On vuoden viimeinen päivä. Jos nyt en ala pian kirjoittaa, niin joudun muuttamaan otsikon "vuoden ensimmäiseksi". 21.12. Finnairilla Suomeen Edellisen blogaukseni pikavisiitti on takana päin. Tulimme Thaimaasta Suomeen Finnairin koneella. Ennen lentoa tein lähtöselvityksen netissä, vaikka siitä ei Thaimaan päässä »»»»

Thaimaa  Eturauhassyöpä  Joulu 
Kommentit pois päältä artikkelissa Vuoden viimeinen

torstaina 24.12.2015

Joulun ihme!

Tänään jouluaattona 24.12.2015 tapahtui ihme! Israelista tuomani viikunaopuntia, "sapra", puhkesi kukkaan! Kaktus on ollut minulla yli 30 vuotta, eikä kuunaan ole kukkinut, hedelmistä puhumattakaan. Suomessa se kitui enemmän tai vähemmän, yleensä enemmän, valon puutteesta ja muista sopimattomista olosuhteista. Omakotitalossani sain eräänä »»»»

Thaimaa  Joulu 
Kommentit

tiistaina 24.12.2013

Vuoden yksinäisin päivä

No onkos tullut kesä, nyt talven keskellä. Tänä vuonna kirjaimellisesti, mitä olen saanut kuulla ja lukea; musta joulu monin paikoin. Kuitenkin. Perheet kokoontuvat yhteen viettämään joulua. Kylätiet hiljenevät. Aattoilta pitkä on. Ainakin niille, joilla ei ole läheisiä, joiden luokse »»»»

Thaimaa  Joulu 
Kommentit(5)

lauantaina 24.12.2011

Aatto ilta pitkä on

Ymmärrän erittäin hyvin kuinka juuri jouluna monilla on vuoden yksinäisimmät fiilikset. Leskillä, vanhuksilla ja kaikilla niillä, joilla ei ole kaveria, puolisoa, tyttö- tai poikaystävää, lemmikkirottaa, perhettä, jonka luokse kutsuttaisiin joulua viettämään. Joulu on erityisesti »»»»

Yleinen  Joulu 
Kommentit

torstaina 22.12.2011

Oi kuusipuu, oi kuusipuu

Joulu juhlista jaloin. Ja pikkujoulujuhlista nelinkontin, vitsailimme joskus teini-ikäisinä. Pysytään nyt vakavina kuitenkin. Joulun kellot kajahtaa: On hanget korkeat nietokset ja kylmät paukkuvat pakkaset, kun joulu joulu on meillä.. hmm eipä pakkaset järin pauku, mittari näyttää +1 astetta. Ei »»»»

Yleinen  Joulu  Historia 
Kommentit

keskiviikkona 22.12.2010

Joulu on jo ovella

Viime vuonna en viettänyt joulua lainkaan. Tämän vuoden jouluakaan en suuremmin suunnitellut, mutta shown on jatkuttava kuten elämänkin. Tällä kertaa laittelin jouluvaloja ja pikku koristeita vuoden suurimman juhlan kunniaksi. »»»»

Arkielämää  Joulu 
Kommentit

torstaina 24.12.2009

Lonely this Christmas

Nyt ymmärrän miksi monet yksinäiset tuntevat itsensä entistä yksinäisimmiksi joulun aikaan. Joulu on paljolti perhejuhla, jonka perheet viettävät keskenään. Harvemmin "joulun sanoma" tullee useimmille mieleen. Pääasia on hämyinen tunnelma, syöminen, joulupukki ja lahjat. Jo oman perheen perustaneet lapset menevät »»»»

Ihmissuhteet  Avioero  Joulu 
Kommentit(2)