Edellisessä jutussani kerroin miniläppärini näytön korjauksesta. Tuotti iloa saada minikone kuntoon melko edullisesti. Toinen ilonaihe oli saada vihdoin Bemari pois käsistäni ja parkkipaikalta.

Kun ostin Volvon, autokauppias ei ottanut Bemaria vaihdossa. Tarjosin sitä loputa ilmaiseksi muutamille ystäville, kunhan veisivät sen pois taloyhtiön parkkipaikalta ennen kuin lumet tulee. Mutta kukaan ei huolinut edes ilmaiseksi! 

Eihän se edustuskunnossa ollut, mutta oli kuitenkin leimaa vielä jäljellä. Laitoin ilmoituksen huutonettiin, lähtöhinta nolla, eikä hintavarausta. Sain siitä sentään vähän.

Myynnistä tuli kuitenkin pahasti takkiin, mutta olin pakkotilanteessa, tarvitsin tuolloin heti auton mistä vain sain. Luotin myyjään ja luulin auton olevan parempi kuin miksi se osoittautui. Maksoin liikaa ja lisäksi ehdin hankkia siihen mm. uuden akun, tulpat, ja istuinsuojat. Katsastusta varten korjasin pakoputken, käsijarrun ja etuvalot. Yritin korjata ovilukotkin, mutta en onnistunut. Autotallinkin menetin siinä vaiheessa, eikä ollut enää paikkaa, missä rassata. Ei ollut aikaa, eikä pahemmin motivaatiotakaan.

Eilen nuori mies tuli huutonetistä vaimonsa tai tyttökaverinsa kanssa. Löi rahat näppiin, otti vakuutuksen läheisessä katsastuskonttorissa ja ajoi BMW:n pois. En itkenyt sen perään.