Volvo merkkiä minulla ei vielä ole ollutkaan.. Eikä automaattivaihteistoa.. Aika näyttää paljonko tarvitsee rassata. Toivottavasti ei paljoa.

Toivon, että edes kerran elämässäni onnistaisi autokaupassa, vaikka en jaksanutkaan alkaa kierrellä vaan ostin tämän heti, kun oli melko vähän ajettu ikäisekseen. Sekin vaikutti, että  naisystäväni on tottunut automaattivaihteistoon ja piti tätä autoa parempana kuin omaansa. Melko pian tulin itsekin automaatin kanssa kokolailla sinuiksi. On se kyllä kätevä!

Joka tapauksessa BMW oli tullut tiensä päähän, ei sillä uskaltanut enää mihinkään pitemmälle lähteä. Luulin, että voisin sillä ajaa pari vuotta, mutta ei kestänyt puoltakaan. Autoliikekään ei huolinut vaihdossa ”riesakseen”!

Minusta ei olisi automyyjäksi, koska olen liian rehellinen kehumaan, jos ei oikeasti ole mitään kehumista ja luettelen vain kaikki viat ostajalle. Sen sijaan minua on helppo huijata, salataan viat ja kehutaan auto ahneina, vaikka tiedetään, että auto jo loppuun ajettu paska. Uskovaisista autokauppiaista on jäänyt ikävin maku, koska he sortuvat usein samaan. Masentavaa. Mutta sellainen tämä maailma on.

Toiveikkuus ei maksa mitään

Bemaria ei olisi kannattanut kunnostaa, se olisi maksanut ainakin toisen mokoman. Volvo maksoi täsmälleen saman verran kuin Bemari, paitsi, että on uudempi, automaatti ja sata kertaa siistimpi sisältä ja ulkoa. Ei pahoja ruostevaurioitakaan kuten Bemarissa. Lisäksi enemmän kuin puolet vähemmän ajettu, paremmat renkaat ja valmiiksi katsastettukin vuodelle 2011.

Nyt pitäisi päästä eroon BMW:stä, ettei tarvitsisi antaa ilmaiseksi romuttamolle kuten Nissan Prairie. Kyllä siinäkin kaupassa tuli minulle persnettoa niin, että itkettää. Pitänee yrittää huutokaupata Bemarin alumiinivanteita ja antaa auto kaupan päälle, heh. Onhan se sinänsä jonkinlainen klassikkomalli. Kuulema. Jos joku vaikka tarvitsisi varaosia, tai haluaisi entisöidä. Yritän olla optimistinen. Toiveikkuus ei maksa mitään.

Uusi autoni