Katsoin eilen ohjelman ”Theroux ja äärisiionistit”. Jotenkin Tragikoomista kuinka eräskin, toimittajan haastattelema, palestiinalainen puolusti Hamasia ja muita terroristeja: ”kaikki palestiinalaiset yhdessä haluavat vain rauhaa”.

Mikä vitsi. Kun toimittaja kysyi miksi se sitten räjäyttävät linja-autoja, niin haastateltava alkoi kiihkeästi syyttää israelilaista kuinka he (mukamas) tappavat palestiinalaisia, ovat vieneet heidän maansa jne. ja näin ollen hekin tappavat. Kun toimittaja kysyi mitä aluetta he tarkoittavat, jonka haluavat itselleen, niin haastateltava vastasi, että ”kaiken, koko palestiinan”. Eli sisältäen nykyisen Israelin. Varsinaisen rauhankyyhkyn kujerrusta.

Palestiinalaisten kiihkeä väkivaltaisuus huokui ohjelmasta erittäin selkeästi. Pikkupojat parveilivat sotilaiden ja toimittajan ryhmän ympärillä kuin kärpäsparvi, näytellen rumia käsimerkkejä ja viskellen kiviä sotilaita päin, suunnilleen koko ohjelman ajan. Myös toimittajaa kohti heitettiin muutamia kertoja.  Sotilailla oli huppumainen päähine ilmeisesti kivien suojaksi. He näyttivät suhtautuvan kiviä viskeleviin terroristin alkuihin näennäisen rauhallisesti, juurikan reagoimatta. Kuin kiusalliseen kärpäsparveen, joka täytyy kestää puremista huolimatta.

Onpa erittäin sivistyneitä ja hyvin kasvatettuja lapsia palestiinalaisilla? Villipetojahan he näyttivät olevan. Taitaa olla palestiinalaisilla ns. vapaa kasvatus, josta huonotapaisten suomalaislapsien vanhempia usein syytetään. Huomasin, että
palestiinalaisvanhempien kasvatusmetodit eivät ole muuttuneet miksikään 30 vuoteen, jolloin itse sain tuta, miltä isojen kiven murikoiden lentäminen kohti tuntuu. Kun kerran kävelimme muutaman suomalaisen kibbutsnikin kanssa pientä hiekkatietä, joka kulki erään arabikylän ohi, niin lauma kersoja kokoontui tien penkalle ja alkoivat viskellä meitä kivillä. Isoja murikoita hujahti päittemme yli ja muksahteli jalkojemme juureen. Se oli pelottavaa. Onneksi kehenkään ei osunut. Se olisi voinut merkitä hengen lähtöä ja lievimmilläänkin vakavaa loukkaantumista.

Viisi pientä virhettä. Etsi eroavaisuus oheisesta poliittisesta pilapiirroksesta: ”Oi, kuinka rakastammekaan lapsiamme”. ”Palestiinalaistaistelijat” käyttävät omia lapsiaan suojakilpenään, kun taas juutalaiset sotilaat suojelevat omiaan. Siinä sivussa yrittävät kaikkensa, etteivät vahingossa osuisi isiensä puskurina heiluviin terroristien alkuihinkaan. Therouxin raportti näyttää, että näin todella on! Erikoiset rauhankasvatusmenetelmät palestiinalaisilla! He työntävät lapsensa etulinjaan, toivoen ilmeisesti saavansa kansainvälisiä propaganda-sulkia shemaghiinsa, jos joku lapsista haavoittuu.

Lähi-Idän loputon konflikti on demoonista sotaa, joka päämäärä on juutalaisten hävittäminen maan päältä. Palestiinalaisongelmaan ei ole inhimmillistä ratkaisua, vaikka luultavasti kansainväliset joukotkin vielä sitä yrittävät. Asevoimin. Onko se inhimmillistä? Filistealaiset ovat olleet Israelin poikien kimpussa vuosituhansien ajan ja tuskin tilanne muuttuu ennenkuin Rauhanruhtinas saapuu. Juutalaiset on yritetty hävittää maan päältä historiassa useita kertoja, viimemmässä kansanmurhassa 2. maailman sodan aikana natsit onnistuivat tuhoamaan 6 miljoonaa juutalaista. Kansanmurhaan osallistui muitakin kansallisuuksia kuin saksalaisia. Suomikin osallistui juutalaisten tuhomiseen välillisesti,  silloisen Valtion Poliisin (Valpo) toimesta. Tunnetuin tapaus oli kahdeksan juutalaisen luovutus Suomesta Gestapolle Viroon, josta heidät Wikipedian mukaan kuljetettiin keskistyleirille Auchwitchiin. Näiden kahdeksan muistoksi suomalaiset kristityt perustivat Israeliin Jad Hasmonan (kahdeksan muisto) moshavin v. 1971.

Israelilaisia ei voida tuhota. Niille käy pahoin, jotka kääntyvät sitä vastaan.
Raamattu ennustaa ”päivien lopulla” Lähi-Idän konfliktin huipentuvan  ns. Harmageddonin taisteluun. Raamatun mukaan ”kaikki kansakunnat” (YK?) kokoontuvat Jerusalemia vastaan. Ennustuksen mukaan ne myös sinne kaatuvat, repien pahoin itsensä . Pölyn laskeuduttua Israelin jäännös nousee voittajana, niin maallisesti kuin hengellisestikin. Kummalla puolella seisot?

”Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri..sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan..Ja minä vuodatan Daavidin suvun päälle ja Jerusalemin asukasten päälle armon ja rukouksen hengen. He katsovat minuun, jonka he ovat lävistäneet..”