Tuleekohan tästäkään päiväkirjan pidosta mitään. En nimittäin ole kuunaan onnistunut kovin pitkään pitämään minkäänlaista päiväkirjaa.

Eilisillan syömiset jäi päivittämättä. Kerrottakoon nyt, että riisiä noin pari desiä, kissakalaa ja kirjolohta muutamia paloja, salaattia, jokunen keksi, muromysliä kaksi lasillista. Muromysli on hyvää, mutta siinä on paljon hiilihydraatteja. Se eilisestä.

Tänään työt alkoivat aikaiseen. Otin evääksi vain kaksi appelsiinia, kaksi banaania, omenan ja muutaman kaurakeksin. Söin banaanit ja toisen appelsiineista ja omenan. Töissä oli erään eläkeläisen lähtiäistarjoilut, joten tuli siellä syötyä muutamia keksejä ja pala kakkua. Ei paljon, mutta  silti turhia hiilareita taas.

Töiden jälkeen kävin suihkussa ja puntaroin itseni. Hieman laskua edelleen, 91.9 kg, kuten otsikko kertoo. Sen jälkeen söin noin desin riisiä, palan vihanneksilla täytettyä munakasta ja jotain liha-vihannes-sörsseliä. Jälkiruoaksi kahvin kanssa söin lisäksi pari kaurakeksiä. Ei paljon kaloreita tänään ellen vielä myöhemmällä sorru mitään enää syömään.