Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman.

Vaikeisiin aikoihin kuuluu myös ns. petovaltakunnan kehittyminen. Aiheesta on julkaistu paljon kirjallisuutta ja nettikirjoituksia.

Monien raamatuntutkijoiden mielestä petovaltakunta syntyy muinaisen Rooman imperiumin alueille. Tällä hetkellä mainitulla alueella ja laajemminkin vaikuttaa Euroopan Unioni, jota kehitetään yhä enemmän liittovaltiomuotoiseksi vallan keskittämiseksi.

On mahdollista, että EU:n 27 jäsenvaltiosta kymmenen maata johtajineen nousee politiikan keskeiseen rooliin. Tämän jälkeen heidän joukkoonsa nousee vielä yksi vaikuttaja, aluksi matalalla profiililla, mutta on kuitenkin, ei vähempää kuin itse Ilmestyskirjan Peto ja antikristus, ”laittomuuden ihminen”, joka saa valtansa suoraan vihtahousulta.

Tyyppi asettuu tai asetetaan unionin johtoon

Edellä mainituista kymmenestä johtajasta kolme ei hyväksy häntä ja asettuvat vastaehdokkaiksi, mutta kärsivät  tappion. Petovaltakunnan johtoryhmä on ilmeisesti 7+1 jäseninen, puheenjohtajana antikristus.

On paljon arvuuteltu, mistä maasta antikristus tulee. Euroopan maiden lisäksi on veikkailtu Amerikkaa, Venäjää, Lähi-itää ja vähän kaikkea. Paitsi Afrikkaa. En ainakaan muista.

Omasta mielestäni hän saattaisi hyvinkin tulla Kreikasta, jonka ”kuolinhaava paranee”. Siellä sanotaan: ”Eräs heistä, heidän oma profeettansa, on sanonut: ”Petturi Kreetan mies, Peto ilkeä, laiskurivatsa”.
Mielenkiintoista, että kreikkalaisia haukutaan nykyäänkin laiskoiksi.

Tiedä sitten ovatko laiskoja, mutta parhaillaan tämä entisaikojen mahti-imperiumi kerjää almuja henkitoreissaan. Mutta Kreikan ”kuolinhaava” voi parantua kunhan ”laiskurivatsoille” on revitty rahaa riittävästi mm. Suomen työväestön selkänahasta.

Joidenkin mielestä paavi on antikristus

Uusi paavi valittiin poikkeuksellisesti ennen aikojaan ikään kuin kohtalon junaa olisi tarpeen kiihdyttää. Siitä tuli mieleeni Jeesuksen sanat: ”Ellei niitä päiviä lyhennettäisi, ei mikään liha pelastuisi”. Mielestäni erityisesti katolisen maailman uskonnollisessa kentässä vaikutusvaltainen paavi ei ole ”ensimmäinen peto”, voisi olla se Raamatun mainitsema  ”toinen peto” eli ”väärä profeetta”. Hän on uskonnollinen johtaja, jolla on kristillinen status, mutta puheet kuin vihtahousulla. Hän on antikristuksen puolella ja manipuloi ihmisiä kumartamaan petoa ja ottamaan ”pedon merkin”, luvun 666, käteensä tai otsaansa.

Kieltämättä uuden paavin valinnan yhteydessä tuli mieleen, mahtaisiko hän olla se toinen peto? Sitten kuin luin hänen vastustavan abortteja, homosuhteita ja eutanasiaa, niin tulin toisiin ajatuksiin. Em. juttujen vastustaminen ei kuulosta vihtahousulta. Pahis voi tekeytyä valkeuden enkeliksikin, eksyttääkseen valitutkin – ”jos mahdollista”, mutta istuva Paavi vaikuttaa aidolta uskon mieheltä.

Numero 666 kytketään antikristuksen orjalaumaa varten kehitettävään rahajärjestelmään. Ilman mainittua numeroa otsassa tai kädessä ei voi käydä kauppaa, ”ei voi ostaa eikä myydä”. Nykytekniikan valossa on vaikea kuvitella kyseeseen tulevan muun kuin sähköisen, setelittömän rahajärjestelmän. Sellaista kohti kehitys on kulkenut jo pitkään. Käteisen käyttö Euroopassa vähenee vähenemistään. Raha on elektronista dataa tietokoneissa, mutta     pankkikortin ym. asioiminen luo illuusion ikään kuin se olisi  jotain konkreettista. Vaikka se ei ole muuta kuin digitaalista dataa. Se muuttuu konkreettiseksi vain silloin, kun sen vaihtaa johonkin konkreettiseen, esim. ruokaan.

Raamatun aikoina orjat merkittiin isännän omiksi naskalilla, lyömällä reikä korvanlehteen. Nykyaikana orjat voidaan merkitä elektronisesti, integroimalla ihoon sähköisesti luettava ”pedon merkki”, joka oikeuttaa  käyttämään elektronista rahaa. Vaihtoehtoisesti voidaan integroida koko pankkikortti ”pedon merkkeineen” ihmisen ihoon. Miten se käytännössä tehtäisiin ja missä, mutta varmasti useimmat integrointiin suostuvat pakottamatta. Kun taannoin media toitotti, että nyt on sikainfluenssa, joka julistettiin oikein ”pandemiaksi”, niin kansa ryntäsi terveyskeskuksiin kuin lammaslauma ottamaan rokotepiikin, vaikka mitään takeita rokotteen tehosta ei annettu.

Todellisuudessa mistään pandemiasta ei ollut tietoakaan. Se, että jostain peräkorvesta löydetään yksi flunssatautinen, ei tee siitä maailmanlaajuista vaarallista epidemiaa. Itseasiassa maailmalla ei näkynyt merkkiäkään mistään pandemiasta. Tuskinpa Afrikassa ja Aasiassa mitään massarokotuksia ihmisille järjestettiin. Eurooppaa lukuun ottamatta muu maailma olisi kaiketi saanut kuolla rauhassa sikainfluenssaan – jos sellainen olisi oikeasti maailmalla riehunut. Pian kuitenkin tämä ”erittäin vaarallinen ja tappava maailmanlaajuinen epidemia” hävisi mediasta kuin taikaiskusta, mikä ei varmastikaan johtunut ihmisten ylenpalttisesta käsienpesusta tai eurooppalaisille syötetyn rokotteen tehosta. Vaan siitä, että mitään pandemiaa ei oikeasti ollutkaan.

Hälinä kertoi kuitenkin hyvin sen kuinka helposti kansa tulee ottamaan ”pedon merkinkin”, jos maan isät ja pankkien johtajat niin vaativat ja sanovat, että, ilman sitä et voi rahojasi käyttää. Muutamat sikainfluenssaa vastaan piikitetyt sairastuivat uniapnean tapaiseen tautiin. Epäillään, että syy olisi rokotteessa. Pedonmerkki ”piikin” ottaneiden tilanne on huomattavasti pahempi, sillä se voi pahimmillaan merkitä kadotukseen joutumista: Siellä ”heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin”.