Kansanedustaja Mikko Kärnä kehittelee lakialoitetta, joka estäisi lapsilisän saamisen, mikäli lapsen vanhemmat eivät sitoudu perusrokotusohjelmaan.  Iltalehti

Mikko Kärnä on yksi noin 150:stä nevöhööd -kansanedustajasta. Totuushan on se, että suurin osa kansanedustajista ei juuri koskaan ylitä uutiskynnystä. Julkisuudessa paistattelevat yleensä aina ne samat muutamat tyypit, jotka valitaan eduskuntaan uudelleen ja uudelleen.

Netistä löytyy kyllä joitakin juttuja Kärnästä. Hän on mm. noussut eduskuntaan varasijalta Väyrysen päättäessä jatkaa europarlamentissa.  Hän on ollut Enontekiön kunnanjohtaja.  Hän on uhannut erota kirkosta protestina kirkon ohjeis­tuk­selle koskien turva­pai­kan­ha­ki­joiden kohtelua, mutta ei toteuttanut uhkaustaan.

Tyhmä aloite

Enää Kärnä ei ole nevöhööd.  Kärnä sai oivan aatteen. Tehdään laki, jolla pistetään vikuroivat köyhät kyykkyyn. Käytännössähän Kärnän laki pakottaa vain vähävaraiset ”rokotevastaiset” vanhemmat sitoutumaan perusrokotusohjelmaan. Rikkaille, jos eivät hullun ahneita ole, lapsilisä on vain pennejä taskunpohjalla. Heidän elämänsä ei kaadu lapsilisiin, olivatpa ”rokotevastaisia” tai ei. 

Idea lakialoitteeseen syntyi, kun Kärnä ärsyyntyi Pietarsaarelaisten vanhempien ”poikkeuksellisen suuresta rokotevastaisuudesta”.
Ei lasta voi rangaista vanhempien tekemistä päätöksistä, Kärnä hurskastelee, unohtaen, että on ihan ok surmata lapsi rangaistuksena vanhempien tekemästä päätöksestä.

Käytännössä ”rokotevastaiset”, jotka eivät rokotuta lapsiaan, lienevät lillukan varsia Suomessa. Jos mennään muualle maailmaan, niin lapsia, joita ei rokoteta minkään ohjelmien mukaan, on varmasti miljoonittain.   

Toivottavasti ”Kärnän laki” kaatuu alkumetreille. Lakiehdotus on hurskastelua, eikä myöskään kohtele kansalaisia tasa-arvoisesti.

Rokotekriittisyydessä en näe mitään moitittavaa.

Kriittisyys ja vastaisuus ovat ihan eri juttuja. En itse ole rokotusvastainen. En myöskään hyväksy lasten tappamista (aborttia) ”rangaistuksena vanhempien tekemästä päätöksestä”. Kannatan elämää.

Omat lapseni ja itsekin olen saanut tiettävästi kaikki ohjelman rokotteet ja muutamia ylimääräisiäkin. Siitä huolimatta olen rokotekriittinen, koska en välttämättä juokse sokeasti heti ottamaan mitä tahansa rokotteita, joita tyrkytetään.

En esim. rynnännyt saamaan sikainfluenssarokotetta, jonka tehostakaan ollut mitään varmuutta. Muutamat saivatkin rokotteesta vaikean unitaudin. Mitähän heille kuuluu nykyään? Ei ole enää Mediassa kuulunut heistä mitään.

Koko sikainfluenssahysteria on haiskahtanut minusta petokselta alusta alkaen. Julistettiin, että nyt on  maailmanlaajuinen pandemia päällä, vaikka missään ei näkynyt merkkiäkään kaikkialla maailmassa raivoavasta taudista. Vain yksittäisistä tapauksista raportoitiin sieltä täältä, mutta en muista että esim. Afrikasta yhtään. Pikkuhiljaa ”pandemia” unohdettiin.

Täällä hyviä linkkejä sikainfluenssa ”-pandemiasta” ja rokotteen ”tehosta”