Seurakuntia kehotetaan tukemaan pakolaisten uskonnollista identiteettiä ja käymään vuoropuhelua heidän kanssaan, Heikka sanoo kannanotossaan.
IL Lauantai 30.10.2010 klo 14.26

Onko tuo ymmärrettävä niin, että seurakuntien olisi tuettava esim. islamilaisten, hindujen, buddhalaisten jne. maahanmuuttajien omia uskonnollisia identiteettejä?  Jos on, niin onpa kirkko etääntynyt hämmästyttävän kauaksi tehtävästään, kirkon "perussanomasta". Hämmästyttävintä se, etteivät kirkon edustajat näytä enää tietävän mikä se on. Jos joku tietää, kuten Päivi Räsänen, niin kirkko on heti kuorossa irtisanoutumassa hänen näkemyksistään!

Kirkosta todella näyttää tulleen se, minä sitä joissakin piireissä on pidetty jo iät ja ajat: "Suuri Babylon", jota myös "porttokirkoksi" kutsutaan. Mikäpä sopisikaan porttokirkon identiteettiin paremmin kuin tukea kaikkien omia uskonnollisia identiteettejä. Tai vihkiä homoja. Sinne vaan tervemenoa homot leikkimään kirkkoleikkejä ja "siunattaviksi". Heterothan vähemmän enää edes tarvitsevat "papin aamenta" yhdessä elääkseen.