Oletko rakkauden ritari vai seksin sankari?

"Olet täyttä hunajaa ja siirappia. Makeannälkäisen unelmakumppani. Seksille ei jää tilaa sanavarastossasi, sinä vain ja ainoastaan Rakastelet. Mieluiten pitkään ja hartaasti"

Olenko minä tuollainen? Testissä kysytään "miten entiset kumppanit kuvailisivat sinua?".  Eipä ole hirveästi entisiä kumppaneita, koska olen "uskollinen ja luotettava kumppani, ikuinen romantikko". Mutta jos olisi, niin varmaan he luonnehtisivat minua  "uskollinen ja luotettava kumppani, ikuinen romantikko". Olisikin jotenkin äärimmäisen risitriitaista, että uskollisella ja luotettavalla kumppanilla olisi läjäpäin entisiä kumppaneita. Ilmeisesti ei makeaa mahantäydeltä.

Testit ovat hassuja. Mitä on sanottava esim. Facebookin leikkimielisistä testeistä? Valtaosa niistä liittyy seksiin ja parisuhteeseen (mikä lälly sana! ) Eräskin nainen, tosielämässä lähes  joka asiassa vastakohtani, teki lukuisia samoja testejä kuin minä ja sai järjestään sataa prosenttia hipovia tuloksia ja testien kommenteiksi tuli yleensä  "menkää naimisiin" tai "soulmate". Ihme juttu!

En minä kyllä ole "siirappinen".  Mieluiten "pitkään ja hartaasti", hehehe