Ei uskoisi suomalaisesta poliisista! Poliisilla mitään resurssipulaa ole, pikemminkin pula näyttää olevan oikeista rikollisista, koska pitää pikkulasten kimppuun käydä. Miten poliisi voi edes ottaa vastaan tällaisia ”keikkoja”? Kuuluuko tällainen toiminta oikeusvaltioon?

Päivitys 8.9.2018. Jutussa v. 2014 kirjoitushetkellä ollut Youtube video on poistettu, mutta tilalle löytyi toinen vastaavanlainen.

Videossa lapset viedään väkisin kotoa pimeän aikaan. Hyvinkin saavat siitä ikuisen trauman ja pimeänpelon. On kuin ”kello kolmen koputus” entisessä Neuvostoliitossa. Miliisi tuli yllättäen aamuyöllä, sillä erotuksella, että miliisi vei isän. Suomalainen poliisi vie lapset.

Kyllä laskee poliisin arvostus kuin lehmän häntä. Eikö poliisilla  ole omaa auktoriteettia ja tilannetajua? Videoissahan poliisit seuraavat tanttoja kuin pillipiiparia ja tekevät mitä he haluavat. Miten on mahdollista, että tantoilla on tällainen valta? Ja se on noussut ilmeisesti päähän. Vähät ihmisoikeuksista kunhan tanttojen ”oikeus” toteutuu?

Vaikka jutun kaikkia taustoja ei videosta näe – johon tantat toki mielellään vetoavat perustellakseen mielivaltaansa – niin jotain voi päätellä. Lapset eivät näytä kokevan suojelun tarvetta kotinsa taholta,  vaan suurin hätä syntyy siitä, että heidät viedään väkisin pois kodista, vieläpä pimeällä! Voi vain kuvitella millaista kauhua he tuntevat!

Olen huomannut ainakin yhden yhteisen nimittäjän ”viranomaisissa” näissä tapauksissa. He vaikuttavat olevan jotenkin tunteettomia ja empatiakyvyttömiä. Eikö psykopaateilla ole vastaavia ominaisuuksia?

Kuinka kukaan normaali ihminen voi näin tehdä? Tai, kuten eräässä tapauksessa, tulla jopa synnytyslaitokselle ja viedä kylmästi vauva juuri synnyttäneen äidin käsistä. Ja sitten tulevat ihmettelemään ja kyselemään miksi äiti itkee! Kun äiti pyytää, että saisi edes imettää lastaan, ”suojelijat” vastaavat hänelle, että se ei ole tärkeää!

On hyvä, että tällaisia videoita julkaistaan. Ne paljastavat millaista mätää hyvinvointivaltion vaatteisiin verhotun Suomineidon helman alta vuotaa. Oheinen järkyttävä video ei ole ainoa laatuaan. Vastaavanlaista materiaalia löytyy roppakaupalla mm. hakusanoilla ”huostaanotto” ja ”lastensuojelu”.

Näköjään mitään papereita, eikä kotietsintälupiakaan Suomessa tarvita, vaan tantat voivat määrätä poliisit avukseen ja tunkeutua ihmisten koteihin kuin rosvot!

Lastensuojelulain uudistus inhimilliseksi ja valvotuksi, sekä poliisin ohjeistaminen tulisi olla kiireellinen tapaus! Poliisien ei kuulu olla tanttojen juoksupoikina vaan päinvastoin, olla heidän yläpuolellaan ja käyttää omaa järkeään tilanteen mukaan.

Parkuvien ja vastaanhangoittelevien lasten repiminen väkisin kodista tanttojen käskystä ei ole ole kyllä mikään ”poliisiasia”. Se on mielivaltaa, lasten ja ihmisoikeuksien  polkemista, eikä varmasti mikään muka ”lasten etu”.

Jos ”lastensuojelu” saa jatkua tällaisenaan, niin ei  tarvitse ihmetellä, miksi suomalaisten väkiluku kasvaa vain maahanmuuttajien toimesta.