Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.Roomalaiskirje 1:22

Olen kirjoittanut jotakin aiheesta ainakin jutussani vuodelta 2009: ”Vaatteet on mun aatteet…”

Mutta oletko koskaan todella miettinyt mistä kaikki on saanut alkunsa? Vai nieletkö pureskelematta kaiken mitä Sinulle koulussa syötetään?

Rohkea rokan syö, uhkarohkea kouluruoan.

”Tämän maailman viisaiden” vallitseva teoria kaikkeuden synnystä eli ”suuri pamaus” ei kerro kaikkea. Se lähtee oletuksena tilanteesta, jossa suurta pamausta edeltänyt äärimmäisen tiheä ainekertymä ”piste”, jonka koosta liikkuu erilaisia käsityksiä, on ollut olemattomuudessa ikuisesti.

Moni luultavasti mieltää, että ”piste” lillui jossakin tyhjässä avaruudessa. Ehei. Piste sisälsi avaruuden, joka pamauksen jälkeen alkoi laajeta kuin puhallettava ilmapallo työntäen olemattomuutta pois tieltään ja laajenee edelleen.

Oliko kaiken alussa joku tai jotakin ollut olemassa aina ja ikuisesti? Esimerkiksi vallitsevan teorian ”piste” ei ollut syntynyt, eikä kehittynyt mistään, se oli ollut ”siellä jossain” aina ja ikuisesti. Jos tosiaan uskot noin, ”piste” on Sinun jumalasi.

Loogisesti ajatellen ”kaiken aluksi” on periaatteessa kaksi, mutta käytännössä vain yksi vaihtoehto.

  1. Alussa ei ollut mitään. Se tarkoittaa olemattomuutta. Tämä vaihtoehto ei kuitenkaan käy, koska tiedämme, että me olemme olemassa. Meidän on täytynyt jostakin syntyä. Samoin maailmankaikkeuden ympärillämme on jostakin syntynyt. Olemattomuus on ikuinen stabiili olotila, koska ei olisi olemassa mitään, joka voisi olemattomuutta millään tavoin muuttaa.
  2. Mitään alkua ei ollut. Se tarkoittaa, että jokin tai jotakin on ollut olemassa aina ja ikuisesti syntymättä mistään. Tämä vaihtoehto merkitsee samalla sitä, että mitään ”kaiken alkua” ei voi olla olemassa.

Vain kakkosvaihtoehto on mahdollinen.

Uskotko Sinä todella, että se ikuinen, ei mistään syntynyt ”jokin tai jotakin” oli olemattomuudessa lilluva äärimmäisen tiheä ”piste” kuollutta materiaa, joka sattumalta räjähti ja synnytti edelleen sattuman kauppana kaiken olevaisen?

Raamatusta voidaan päätellä, että vaikka ihminen kieltää Jumalan, alitajuisesti hän tietää, että se ikuinen Joku, jolla ei ole alkua eikä loppua, on Luoja Jumala, joka on luonut kaiken olevaisen, myös Sinut ja minut. Emme ole syntyneet sattuman kauppana kuolleen materian ”synnyttäminä” vaan elävän Luoja Jumalan sanan voimasta kuten myös maailmankaikkeus ja kaikki olevainen ympärillämme.

Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta…2. Pietarin kirje 3:5