Puolueen lyhennyskin kuulostaa peräseinäjoelta. Äänestän kristillisiä, he  ovat varma valinta!

Tosin olin aiemmin lievästi suuntautunut perussuomalaisiin radikaalina muutospuolueena. Kaikki odottavat muutosta Suomeen. Kaikki kallista. Verotus liian kovaa. Aina keppiä ja hevoskuuria. "Säästäminen" ei koskaan lopu. Kymmeniä vuosia jo "säästetty", silti mikään ei muutu, lisää "säästämistä" vaan. Kohta on "säästetty" kaikki pois. Tuloerot rikkaiden ja keskivertokansalaisten välillä ovat jo kasvaneet räikeiksi. Samalla kun muutamat elää yllellistä elämää, kansa kärsii. "Säästämisen"  on tullut jo tiensä päähän.

Säästöpolitiikka aiheuttaa konkursseja ja pahimmillaan koko kansantalouden romahtamisen. Säästämisen seurauksena kansa tinkii kulutuksesta. Yritykset kompensoivat pienentynyttä tuottoa nostammalla hintoja. Sen seurauksena entistä vähemmän ostetaan. Itselleni ei esim. tule enää ainoatakaan sanoma- tai aikakauslehteä. Ennen oli varaa tilata useita, vaikka tulot olivat pienemmät. Ruoan hinnan nousu ohjaa syömään sitä mitä halvimmalla saa. Halpa on usein epäterveelllistä ja yksipuolista. Seurauksena kansanterveydellisten ongelmien lisääntyminen. Mitä tekee valtiovalta? Kulutusjuhlat olisivat edellytys nousulle, mutta valtiovalta vain korottaa veroja ja pakkomaksuja ja lisää syöksykierrettä. Peruselinkustannukset nielevät yhä suuremman osan käytettävissä olevista tuloista. Aina vähemmän jää muuhun kulutukseen.


Paljon puhutaan työvoimapulasta, mikä on käsittämätöntä. Eihän täällä ole työtä kenellekään, koska mikään ei kannata. Pitää säästää. Valtion firmat etunenässä potkivat työntekijänsä pois ja "ulkoistavat". Kummasti näiden ulkoisfirmojen työntekijät ovat usein maahanmuuttajia. Miksi, koska he tekevät pienemmällä palkalla samat työt. Siksikö maahanmuuttajista haetaan ratkaisua "työvoimapulaan", koska he työskentelävät pienemmällä palkalla kuin mitä 200 000 suomalaista työtöntä saavat työttömyyskorvausta?

Puhutaan myös "ihmiskaupasta". Mielestäni maahanmuuttajien palkkariisto on laillistettua ihmiskauppaa. Yleistynyt "harjoittelijan" käyttö on myös riistoa. Totta kai se kannattaa frimalle, koska  "harjoittelija" tekee normitöitä ilmaiseksi. Yhteiskunta maksaa harjoittelijan palkan. Mielestäni räikeää riistoa, koska "harjoittelijan palkalla" ei Suomessa elä. Se ei riitä edes vuokraan. Maahanmuuttajiakin voidaan pakottaa tiettyihin töihin  "harjoittelemaan" siten, että he eivät saa toimeentulotukea elleivät suostu. Normaaliin palkkatyöhön heitä ei helposti oteta sillä perusteella, ettei kielitaito ei riitä.

Solmuruoskapolitiikkaan halutaan muutosta. Kansan ostovoima on saatava nousuun ja raha kiertoon. Se luo työpaikkoja ja vaurautta. Persuista odotetaan ratkaisua pulmiin. Miksi en kuitenkaan äänestä persuja? Vetäisin välittömästi henkselit persujen yli oman maahanmuuttajani saatua vain vuoden jatko-oleskeluluvan. Ratkaisu ei ole se. että aletaan syyttää ongelmista maahanmuuttajia. Tai jotain etnistä ryhmää. Sellainen on natsipolitiikkaa. Maahanmuuttajilla ei ole osaa eikä arpaa Suomen ongelmiin.

Persut ovat liian maahanmuuttajavastaisia. Suomi on tyhjä ihmisistä. Tänne mahtuu miljoonia uusia maahanmuuttajia. Osa maahanmuuttajista on tietysti sosiaalipakolaisia, mutta so what, onhan niitä omissa joukoissakin.