Blogi ei enää päivity. Rauno menehtyi sairauden uuvuttamana tiistaina 15.1.2019, kello 13:59. Ikävä ei lopu. R.I.P – Raunon muistolle. Kiitos sinulle Rakunet-blogin seuraamisesta.

Muistokirjoitus: In memoriam – rakkaalle isälleni.

Ajattelen, että ajallinen elämä on kuin tuulen henkäys. Lahja, jonka Jumala on antanut, Se viheltää nopeasti ohitse vaikka yli satavuotiaaksi eläisi. Rangaistuslaitos tai ei, maailmassa on vielä jäljellä paljon kaunistakin nähtävää ja koettavaa.

Toimita talosi (22.01.2017)

Junani jatkaa matkaansa, vaikka itse en enää olekaan puikoissa. Kuka sitä ajaa ja mitä matkalla tapahtuu, en osaa sanoa, mutta seuraava asema näyttäisi häämöttävän taas.

Muuttuvat laulut (14.10.2011)

”Se on täytetty”. Kaikki lienee minunkin osaltani täytetty. On saavutettu unelmat, on taloja laitettu, autoja osteltu ja kierretty vähän mualimaakin. Lapset ovat isoja ja pärjäävät ja täytyy pärjätä omilla siivillään. Samoin vaimoni pärjää.

Jospa aamulla en nousiskaan, nukkuisin vain pois, ja avaisin silmäni Uudessa Jerusalemissa, ilman mitään pelottavia välivaiheita ja tunneleita, jos ei kerran erikoiskyytiä ole luvassa. Siellä saavat väsyneet levätä, siellä lakkaavat jumalattomat raivoamasta.

Unelmia virtuaalisessa tosielämässä (27.05.2011)