Tänään sitten lähdetään. Inhoan kiirettä ja tiukan aikataulun perässä juoksemista. Mistähän johtuukaan? Oli kuukausia aikaa pakata, mutta viimeiselle päivälle jäi sekin. Kaikenhuipuksi auton katsastus jäi viime tippaan. Eikä mennyt läpi. Eilen työkaverini ystävällisesti hitsasi autoni uusintakatsastusta varten. Se pitäisi ehtiä tekemään ennen junan lähtöä. En vielä tiedä miten käy..

Hyvin kävi! Katsastuskonttori aukesi klo 9, mutta kiirehdimme ovelle jonottamaan ensimmäisenä, laukut valmiina autossa, koska juna lähtisi 10.22. Katsastusta ei tarvinnut onneksi odottaa, vaan se oli ohi muutamassa minuutissa. Läpi meni. Olen kiitollinen työkaverille, well done!

Katsastuksen jälkeen jäi vielä jopa aikaa käväistä kotona etsimässä aurinkolasejani, jotka hukkasin juuri lähtiessä. Onneksi löytyivät. Sitten junalle, joka ei ollut tällä kertaa myöhässä kuin jotain viitisen minuuttia. Tampereella vaihdoimme junaa. Hämeenlinnassa ollaan menossa tätä kirjoittaessa…

Juna saapui jokseenkin ajallaan Tikkurilaan. Tällä kertaa minua laiskotti roudata kamoja linja-autoon ja otimme taksin lentoasemalle.

Tekstiviesti tuputti eri paikkoja lentokoneessa kuin mitä piti. En kuitannut. Tiskillä selvisi, että konetyyppi oli vaihtunut, eikä netissä buukkaamia paikkoja edes ollut olemassa kyseisessä koneessa. Taaimmat paikat olivat vapaat, joten otin ne. Tiedä millaiset, kun en ole aiemmin vielä niissä istunut.

Muuten kaikki meni rutiininomaisesti ilman mitään erikoista. Täällä nyt istutaan portilla ja odotetaan koneeseen pääsyä…