Avainsana: Homous

keskiviikkona 06.06.2018

Soini teki hyvin!

Mediaa seuratessa ei voi välttyä ajatukselta, että luopumus kristillisistä arvoista lisääntyy joka hetki. Viimeksi Soini sai kanteluita ja nuhteita jopa presidentiltä siitä, että "ministerinä" otti osaa abortinvastaiseen »»»»

Kristinusko  Homous 
Kommentit pois päältä artikkelissa Soini teki hyvin!

maanantaina 03.07.2017

Helsinki kuin Sodoma ja Gomorra

35000 homoa ja homottunutta marssivat Helsinki Pride -kulkueessa. Kristillisten kansanedustaja Päivi Räsänen vetosi viranomaisiin, etteivät instituutiona osallistuisi kulkueeseen, mutta vetoomus näyttää menneen kuuroille korville. Tietävästi ainakin Maahanmuuttovirasto ja Puolustusvoimat ovat ilmoittaneet, etteivät osallistu Prideen. Hieno homma! Sentään eivät vielä ihan »»»»

Kristinusko  Homous 
Kommentit pois päältä artikkelissa Helsinki kuin Sodoma ja Gomorra

perjantaina 17.02.2017

Homottunut eduskunta

Eduskunta äänesti lyttyyn kansalaisaloitteen aidon avioliiton puolesta. Suomi etenee pitkin harppauksin Sodoman ja Gomorran tiellä. Sillä tiellä ollaan hyvän vihamiehiä: laillistetaan huumeita, tehdään abortteja, kannatetaan sairaiden surmaamista eli eutanasiaa ja ollaan niin homoa, niin homoa. YLE julkaisi listan, ketkä kannattivat »»»»

Politiikka  Homous 
Kommentit pois päältä artikkelissa Homottunut eduskunta

torstaina 02.06.2016

Kirkon velvollisuus...

Asiantuntija: Kirkolla velvollisuus vihkiä samaa sukupuolta olevia. Muussa tapauksessa kirkon täytyy erikseen päättää, että se vihkii vain eri sukupuolta olevia. KSMLHupaisa otsikointi Keskisuomalaisessa. Toisin sanoen: Kirkolla on velvollisuus vihkiä samaa sukupuolta olevia. Muussa tapauksessa kirkon täytyy erikseen päättää, »»»»

Politiikka  Kristinusko  Homous 
Kommentit pois päältä artikkelissa Kirkon velvollisuus…

torstaina 29.10.2015

"Ylpeästi biseksuaali"

Neljä vuotta sitten kirjoitin blogin Sebastian Tynkkysestä, joka tuolloin osallistui television Big Brother -sekoiluohjelmaan. En varsinaisesti seurannut BB:tä paitsi verkkolehdistä silloin tällöin. Niistä välittyi minulle positiivinen kuva "erilaisesta nuoresta", joka oli kuin eksynyt väärään paikkaan. Itselläni »»»»

Viihde  Politiikka  Kristinusko  Homous 
Kommentit

maanantaina 03.03.2014

Metropoliitta ja vääryyden viettelykset

Verkkouutisten 1.3.2014  jutussa todetaan, ettei metropoliitta Ambrosius halua vielä ottaa kantaa "tasa-arvoiseen avioliittolakiin". Hän ottaa kuitenkin selvän kannan homoseksuaalisuuteen: Metropoliitta Ambrosius myöntää, että kirkkojenkin asenteet ovat kuitenkin muuttumassa: – Historiallisestihan kirkot ovat olleet aika kriittisiä, mutta tänä päivänä kirkoissakin »»»»

Kristinusko  Homous 
Kommentit

keskiviikkona 20.03.2013

Kumma vimma homottuneilla

Homottuneilla on kumma vimma muuttaa avioliitolaki ”homogeeniseksi” vaikka väkisin ja vaikka avioliiton solmiminen ei edes kiinnosta homoja, korkeintaan muutamia. Tilastokeskuksen mukaan vuonna 2011 parisuhteensa rekisteröi vaivaiset 333 homoa, kun taas avioliittoja solmittiin 28408. Kuinkahan moni noista 333:sta ryntäisi heti »»»»

Ihmissuhteet  Lopunajat  Homous 
Kommentit

keskiviikkona 23.03.2011

Annin todistus puhuttaa

"Annin todistus", osana herätyskristillistä kampanjaa, on Iltalehden mukaan saanut aikaan uuden eroaallon kirkosta. Annin tarina on sinänsä melko tyypillinen uskoontulokertomus, mutta toimittajat ovat poimineet siitä raflaavasti yhden lauseen "Jos murhaaja pystyy tekemään parannuksen, niin miksei homokin" Nettifoorumeilla tällaista »»»»

Kristinusko  Homous 
Kommentit(2)

sunnuntaina 31.10.2010

Missä kulkee hyväksyttävän moraalin raja?

Poimin Päivi Räsäsen blogauksesta "Armon ja ihmisarvon sanoma" kommentin "lailla ei voida säätää ihmisten yksityiselämän moraalisia valintoja". Räsänen viittaa tällä siihen, ettei lainsäätäjänä ole ollut kieltämässä homoseksuaalisuuden harjoittamista. Siitä nousi mieleeni kysymys: missä kulkee se moraalin raja, jonka jälkeen »»»»

Politiikka  Sarkasmi  Homous 
Kommentit