David Wilkerson, nykyisin jo iäkäs mies, on kristillisissä piireissä laajaa arvostusta nauttiva amerikkalainen saarnaaja, joka on vieraillut myös Suomessa. Hän on tunnettu erityisesti profetaalisista sanomistaan. Monet niistä on painettu kirjan muotoon, kuten v. 1973 kirjoitettu Näky.

Viime päivien homokohinoita ajatellen mainitusta kirjasta löytyy mielenkiintoisia ennustuksia 28 vuotta sitten nähtynä. Siellä sanotaan mm. kuinka ”esteet häviävät pidättelemästä homoja antautumasta  täydellisesti synteihinsä”.

Pidättelevät voimat ovat yhteiskunnan ja kirkon vastustus. Voineeko kukaan kiistää, että tänä vuonna esteistä on jokseenkin rippeetkin hävinneet. Mielestäni ennustus on siltä osin toteutunut täysin. ”Tulvaportit ovat auki”

Villit homojoukot

Raiskauksista uutisoidaan melko usein, mutta ei vielä onneksi ole kuulunut mitään, ainakaan julkisuuteen vuotanut, kuinka ”villit homojoukot ovat hyökänneet viattomien lasten kimppuun puistoissa ja kaupungin kaduilla”.

Wilkerson näyttää rinnastavan homoseksuaalit murhaajiin rajummin kuin ”Anni” kuunaan. Suorastaan joukkomurhaajiin: ”Raivoavien homoseksuaalisten roskajoukkojen hyökkäykset viattomien ihmisten kimppuun…tämä sodomalainen roskaväki hyökkää varmasti, ja vaikka heidän tekojaan ei julkaista sellaisenaan, lakia täytäntöön panevat viranomaiset tietävät täysin, mitä tapahtuu”  

Sodoman synti on tulossa. Sodoman synti toistuu jälleen meidän sukupolvemme aikana. Kaikista synneistä, joihin Sodoma oli syyllistynyt, hirvittävämpiä olivat raivoavien homoseksuaalisten roskajoukkojen hyökkäykset viattomien ihmisten kimppuun.

Joukkomurhista on tullut yleisiä meidän sukupolvemme aikana. Näimme televisiossa olympialaisissa tapahtuneen joukkosurman. Riehakkaista joukkomurhista on tullut niin toistuvia, että niitä pidetään melkein itsestään selvinä. Nämä tragediat eivät enää kuohuta maailmaa niin kuin ennen.

Raamattu sanoo:” Niin kuin oli Lootin päivinä, niin on myös Ihmisen Pojan tulemuksen päivinä.” Olen nähnyt näyssäni asioita, jotka saavat minut pelkäämään lastemme tulevaisuuden puolesta. Puhun rajuista kuljeskelevista homoseksuaalijoukoista, jotka yleisesti hyökkäävät viattomien ihmisten kimppuun puistoissa, kaduilla ja syrjäisissä paikoissa.

Tämä sodomalainen roskaväki hyökkää varmasti, ja vaikka heidän tekojaan ei julkaista sellaisenaan, lakia täytäntöön panevat viranomaiset tietävät täysin, mitä tapahtuu.

Homoepidemia. On olemassa kaksi voimaa, jotka estävät homoseksuaaleja antautumasta täydellisesti syntiinsä: yhteiskunta ei hyväksy heitä, ja kirkko vastustaa heitä opetuksillaan. Mutta nämä esteet häviävät, kun yhteiskunta ei enää vastusta heidän syntiään eikä pidä sitä epänormaalina, vaan rohkaisee heitä siinä, ja kun kirkko ei enää saarnaa heidän synnistään, vaan tukee heitä heidän sukupuolisissa toiminnoissaan.

Tulvaportit ovat auki, ja homoseksuaaleja rohkaistaan jatkamaan synnissään. Näyssäni olen nähnyt, että nämä kaksi estettä pyyhitään pois tieltä, ja kun ne otetaan pois, seuraa kaaos.

Usko minua: ei ole kovinkaan kaukana se aika, jolloin saat lehdestä lukea, miten villit homojoukot ovat hyökänneet viattomien lasten kimppuun puistoissa ja kaupungin kaduilla. Joukkoraiskaukset tulevat, aivan niin kuin niistä on ennustettu evankeliumeissa. Näen niiden tulevan meidän sukupolvemme aikana. Pieni homojengi murhasi kaksikymmentäseitsemän poikaa Teksasin Houstonissa. Tämä likainen uutisselostus on alkua monien muiden samankaltaisten traagisten tapahtumien puhkeamiselle.

Voit odottaa useita homoskandaaleja erittäin arvovaltaisissa paikoissa. Homoseksuaalien yhteisöstä tulee niin sotaisa ja röyhkeä, että he hyvin pian pöyhkeilevät synnillään televisio- ohjelmissa. Näen hyvin selvästi joukkohomoseksualismin leviävän ja poikkeavien seksuaalirikosten tulevan yhä tavallisemmiksi ja paheellisemmiksi.

Lankeaminen. Moraaliset esikuvat alkavat järkkyä kirkossa käyvien ihmisten parissa. Miehen ja vaimon vaihto lisääntyy, ja suuret määrät nuoria elää muitta mutkitta yhdessä menemättä naimisiin.

Seksin ja alastomuuden tulva, jonka vallassa tiedotusvälineet ovat, vaivaa hartaimpienkin kristittyjen mieltä ja sielua. Siksi monien rakkaus kylmenee. Se johtaa suruttomuuteen ja epäuskoisuuteen. Se on pääsyynä suureen lankeamiseen. On ainoastaan harvoja, jotka vastustavat tätä saastan tulvaa, ja heitä valistunut yhteiskunta ja sitä myötäilevä kirkko pitävät ajasta jälkeen jääneinä.

Helpot abortit, pillerit ja jatkuva sukupuolinen luvallisuus vaikuttavat osaltaan siveettömyyden vallankumoukseen; tämä päättyy lopulta saastan kasteeseen, joka on niin laajalle levinnyt, että ihmismieli ei voi ottaa kaikkea vastaan.

Aistillisia nautintoja rakastavia on paljon enemmän kuin niitä, jotka rakastavat Jumalaa. Kavahtakaa ja varokaa —- tämä on täyttä sotaa Jumalan valittuja vastaan.

Pappien seksuaalinen siveettömyys. Avioero ja siveettömyys tulevat yhä yleisemmiksi pappien keskuudessa. Yhä lukuisimmat papit sekaantuvat sukupuolijuttuihin ja jättävät pappeuden. Toiset jatkavat papinvirassaan, mutta ovat silti mukana salaisissa paheissaan. Yhä useammat protestanttiset papit lankeavat seksuaaliseen syntiin, jota paljolti tehdään salassa.

Uskon, että jopa tietyt evankeliset uskontokunnat jakavat pian valtakirjoja eronneille papeille. Pappien keskuudessa avioero ei enää ole häpeämerkki. Kirkot ja papisto suhtautuvat yhä suopeammin avioeroon, ja niistä tulee yhä suvaitsevaisempia uusissa kokouksissa ja konferensseissa.

Kirkoissa ja jumalanpalvelijain keskuudessa on tapahtumassa ”pehmeneminen” avioeron puolesta. Tämä kehityksen kulku ei ole pysäytettävissä vaikka asenteenmuutokset ovatkin hitaita.

Esirippu on auennut silmieni edessä, ja kuin näyssä olen nähnyt, mitä on tapahtumassa tuhansille papeille ja hyvin hurskaille ihmisille salaisesti. Pinnallisen hurskauden ja tekopyhyyden suojissa he jatkavat puuhiaan, jotka on kätketty ihmisten silmiltä. Heidän joukossaan on joitakin hyvin hartaita ja kuuluisia.

Jotkut hyvinkin ”uskonnolliset” miehet ja naiset ovat pettureita, jotka salassa nauttivat sukupuolisynneistä. He valittavat syntiään  ja tietävät, että sitä ei koskaan voida pitää oikeana, mutta näyttävät olevan voimattomia tätä omaa moraalista romahdustaan vastaan. Vain ihme voi heidät pelastaa, muuten tuloksena on haaksirikko ja monien kotien ja kirkkojen tuho.

Näen tulevan päivän, jolloin jokainen todellinen pappi ja saarnaaja kohtaa suurimman kiusauksen hetkensä. Ne, jotka ajattelivat välttyvänsä kiusauksilta, joutuvat vakavimmin kiusattaviksi. Jumala suojaa ja vapauttaa ne, jotka kääntyvät Hänen puoleensa koko sydämestään.

Ne, jotka jatkavat keimailua ja himojensa tyydyttämistä, kohtaavat kauhean epätoivon ja tuhon hetken. Pian Jumala ryhtyy toimenpiteisiin salaisten syntien tähden sellaisella ankaruudella, että Hänen tuomionsa kaatuvat oikealle ja vasemmalle itsepintaisesti synnissä elävien elämässä. Ne, jotka hylkäävät salaiset synnit, uudistuvat ja paranevat. Näky, David Wilkerson