Kategoria: Lopunajat

keskiviikkona 20.03.2013

Kumma vimma homottuneilla

Homottuneilla on kumma vimma muuttaa avioliitolaki ”homogeeniseksi” vaikka väkisin ja vaikka avioliiton solmiminen ei edes kiinnosta homoja, korkeintaan muutamia. Tilastokeskuksen mukaan vuonna 2011 parisuhteensa rekisteröi vaivaiset 333 homoa, kun taas avioliittoja solmittiin 28408. Kuinkahan moni noista 333:sta ryntäisi heti »»»»

Ihmissuhteet  Lopunajat  Homous 
Kommentit pois päältä artikkelissa Kumma vimma homottuneilla

keskiviikkona 07.11.2012

Armo vai tuomio?

Barack Obama on voittanut USAn presidentinvaalit. Ellei ihmettä tapahdu. Eräiden kristillisten sananjulistajien mukaan, esim. Meller, tulos merkitsee USAlle lisää ahdistuksen aikoja, vaikka vielä tuskin on vaalikamppailun aikana tapahtuneen tuhoisan ”hiekkamyrsky" Sandyn nostattama pölykään laskeutunut. Tuomioissaan Jumala kuitenkin muistaa laupeutta, »»»»

Politiikka  Kristinusko  Lopunajat  Israel 
Kommentit pois päältä artikkelissa Armo vai tuomio?

keskiviikkona 01.02.2012

Uusi maailmanjärjestys ja pedonmerkki

En ole pitkiin aikoihin kirjoittanut paljon mitään kristillistä, mutta nyt ajattelin, koska poliitikkojen viime aikaiset puheet ovat saaneet melkein jo ruususenuneen nukahtaneet apokalyptiset hevoiset heräämään ajatuksissani. Ilmestyskirjan mukaan, aikojen lopulla kaksi petoa nousee vaikuttamaan. Toinen peto nousee (kansojen) merestä ja »»»»

Kristinusko  Lopunajat 
Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi maailmanjärjestys ja pedonmerkki

sunnuntaina 03.04.2011

Onko ennustus "homoepidemiasta" toteutunut?

David Wilkerson, nykyisin jo iäkäs mies, on kristillisissä piireissä laajaa arvostusta nauttiva amerikkalainen saarnaaja, joka on vieraillut myös Suomessa. Hän on tunnettu erityisesti profetaalisista sanomistaan. Monet niistä »»»»

Kristinusko  Lopunajat  Homous 
Kommentit pois päältä artikkelissa Onko ennustus ”homoepidemiasta” toteutunut?

sunnuntaina 20.03.2011

Maailmanloppu tulee, oletko valmis?

Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin he näkevät »»»»

Kristinusko  Lopunajat 
Kommentit pois päältä artikkelissa Maailmanloppu tulee, oletko valmis?

lauantaina 21.03.2009

Tuomiopäivän ennustuksia

Jatkuvat lamapuheet, hevoskuurit, veronkorotukset, irtisanomiset, lomautukset, mikään ei kannata, "varmoihinkaan" työpaikkoihin ei voi enää luottaa, kaikki nämä ruokkivat yleistä pessimismiä, aiheuttavat epävarmuutta ja huolta toimeentulosta ja synkkiä tulevaisuuden »»»»

Kristinusko  Lopunajat 
Kommentit pois päältä artikkelissa Tuomiopäivän ennustuksia