Avainsana: Viisumi

lauantaina 03.12.2016

Pikavisiitti kaukomaille

Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä, nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi."  »»»»

Thaimaa  Eturauhassyöpä  Viisumi 
Kommentit pois päältä artikkelissa Pikavisiitti kaukomaille

maanantaina 06.06.2016

Entä suomalaisten tulehtuneet kyynelkanavat?

Rikkirevittävän irakilaisperheen äidin kyynelkanavat tulehtuivat itkemisestä. Nyt nenänpielessä on muutaman sentin mittainen leikkausarpi. - Se leikattiin ja sinne laitettiin putki, jonka takia kyyneleet valuvat nyt nenästä, hän kertoo.  (Iltalehti) Onpa juttu! Lapsille joskus laitetaan putket tulehtuneisiin korviin, mutta »»»»

Ihmissuhteet  Viisumi  Turvapaikanhakijat  Sarkasmi  Maahanmuutto 
Kommentit pois päältä artikkelissa Entä suomalaisten tulehtuneet kyynelkanavat?

perjantaina 22.11.2013

Päivityksiä: Jatkoa vierailulupaan, ajokortti, tietokone

Ensimmäinen päivitys oli hakea jatkoa ei-maahanmuuttajan (kaikki ulkomaalaiset ovat ei-maahanmuuttajia) vierailuluvalle perheenjäsenen luokse. Päätös pitäisi tulla 18.12. mennessä. Joka kerta hakemukseen tarvitaan nippu papereita kaksin kappalein: Passi Todistus avioliitosta Kaksi 4x6 cm »»»»

Thaimaa  Nörtteily  Viisumi 
Kommentit pois päältä artikkelissa Päivityksiä: Jatkoa vierailulupaan, ajokortti, tietokone

tiistaina 20.12.2011

Paperisotaa

Prosessi alkoi Pompun paperien hankinnasta ja leimaamisesta Thaimaassa. Hän hoiti niiden hankinnan suurimmaksi osaksi itse. Minä vastasin kustannuksista, joskaan ne ei kovin suuret alkuun pääsemiseksi olleet, suurlähetystön leimat maksoivat eniten, ehkä noin satasen yhteensä. Toisaalta Thaimaassa sekin on iso »»»»

Ihmissuhteet  Viisumi 
Kommentit(1)