Kategoria: Elokuvat

perjantaina 09.01.2015

Nykyajan amerikkalainen

Nykyajan amerikkalainen kutsuu toinen toistaan nimellä tai tittellillä, tavatessaan ja poistuessaan. Amerikkalainen ei pese käsiään ennen syöntiä ja syötyään nuolee sormensa. Amerikkalainen aloittaa rakastelun aina samalla tavalla: hirveällä kohkeella kuin pillastunut sonni. Amerikkalainen ei riisu päivävaateittaan, »»»»

Viihde  Elokuvat 
Kommentit pois päältä artikkelissa Nykyajan amerikkalainen

torstaina 03.04.2014

TV-sarjoja, joita olen katsonut

The 100.  Se tavallinen tarinan allku: Tapahtui ydinsota ja maa saastui radioaktiivisuudesta asumiskelvottomaksi. Ihmiskunta tuhoutui lukuunottamatta joitakin tuhansia ihmisiä, jotka pääsivät jollakin vippaskonstilla pelastautumaan maata kiertävälle valtavalle avararuusasemalle. Onnekkaat lienevät kaikki amerikkalaisia, koska englanninkieli on jokaisella hyvin hanskassa. »»»»

Viihde  Elokuvat 
Kommentit pois päältä artikkelissa TV-sarjoja, joita olen katsonut

tiistaina 16.04.2013

Ärsyttävin sarja ikinä!

On sarja, joka ansaitsee ”kunniamaininnan”, eli oman blogauksen, sillä enpä muista katsoneeni toista yhtä ärsyttävää kuunaan ja silti seuraan sitä! Kyseinen sarja on nimeltään The Following, »»»»

Viihde  Elokuvat 
Kommentit pois päältä artikkelissa Ärsyttävin sarja ikinä!

torstaina 03.01.2013

Saman puun oksia

Poikani kirjoittaa blogissaan arvostelut TV - sarjoista, joita on katsonut. Ajattelin kommentoida poikani blogiin, mitä olen itse katsonut, mutta kommentista tulikin niin pitkä, että päätin kirjoittaa sen tähän omaan blogiini. En »»»»

Viihde  Elokuvat 
Kommentit(3)

keskiviikkona 17.10.2012

Ketjukirje ja teknologian vaarat

Tulin katsoneeksi elokuvan Chain Letter (Ketjukirje), joka  "mätien tomaattien" lisäksi on saanut muiltakin murska-arvosteluja. Ja iihan aiheesta. Tosin, ei tämä ollut ainoa katsomani ns. teinihömppähorror, jonka »»»»

Viihde  Arvostelut  Elokuvat  Sarkasmi 
Kommentit pois päältä artikkelissa Ketjukirje ja teknologian vaarat

tiistaina 15.11.2011

Am Israel Chai!

Katsoin eilen ohjelman "Theroux ja äärisiionistit". Jotenkin Tragikoomista kuinka eräskin, toimittajan haastattelema, palestiinalainen puolusti Hamasia ja muita terroristeja: "kaikki palestiinalaiset yhdessä haluavat vain rauhaa". Mikä vitsi. Kun toimittaja kysyi miksi »»»»

Politiikka  Elokuvat  Israel  Historia 
Kommentit pois päältä artikkelissa Am Israel Chai!