Mediaa seuratessa ei voi välttyä ajatukselta, että luopumus kristillisistä arvoista lisääntyy joka hetki. Viimeksi Soini sai kanteluita ja nuhteita jopa presidentiltä siitä, että ”ministerinä” otti osaa abortinvastaiseen mielenosoitukseen!  Virantoimituksessa tai ei, kai vapaassa maassa saa ilmaista kantansa ja vakaumuksensa?

Hienosti tehty Soinilta! Arvostan! Näköjään häneltä löytyy vielä muutakin selkärankaa kuin seteli -sellaista.

Käsittämätöntä, että Soinia moititaan hänen osallistumisestaan abortinvastaiseen kampanjaan, mutta ei esim. poliisia ja sotilaita, jotka osallistuvat irvokkaisiin pridekulkueisiin!

Abortti

Aborttia puolustellaan mm. ”naisen oikeudella oman ruumiiseensa”. Käsittämätöntä elämän halveksuntaa! Abortin kannattajat omivat oikeuden päättää toisen ihmisen elämästä! Kyse on silkasta hedonismista. He mieluummin surmaavat lapsen kuin kantavat vastuunsa hässimisistään.

Sikiö ei ole osa naisen ruumista kuten käsi ja jalka tai maksa ja munuainen. Tai joku paise ihossa, jonka voi leikata pois ja heittää roskiin. Sikiön ruumis on sikiön oma. Sikiöstä kasvaa ainutlaatuinen ihminen, jolla on yhtäläinen oikeus elämään kuin sikiön kantajalla itselläänkin. Vai käykö abortin vaatijoilla koskaan mielessä, että he itse olisivat voineet tulla abortoiduksi ennen syntymäänsä?

Eutanasia

Eutanasia ei paljonkaan eroa abortista. Sama tappomeininki, mutta erilaiselle kohderyhmälle. Kun abortti keskittyy syntymättömien eliminointiin, niin eutanasiassa tapetaan syntyneet.

Kansalaisaloite eutanasiasta kaatui toistaiseksi, mutta pimeyden voimat eivät tietenkään luovuta. He tyrkyttävät muka ”hyvää kuolemaa” kaikille, jotka sairauden tai muun takia ”kärsivät”. Heidän mielestään ”hyvä kuolema” on lopettaa kärsivä ihminen kuin jokin elukka. Koirat ja hevoset lopetetaan!

Valitettavasti aina löytyy löyhämoraalisia lääkäreitä ja hoitajia, jotka ovat valmiita pyövelin virkaan. Yllättävän paljonkin, jos tähän uutiseen on  uskominen.

Homous

Homottuneet väittävät, että homous on myötäsyntyistä, josta ei voi parantua. Kysymys on yksinkertaisesi luonnottomista lihanhimoista, eikä syntymäominaisuudesta. Ehkä luonnottomien lihan himojen pauloista onkin vaikea parantua, mutta ei mahdotonta.

Homous on seurausta Jumalasta ja hänen totuudestaan luopumisesta kuten alla olevasta lainauksesta ilmenee. Se on paatumusta, jolloin omantunnon ääni vaikenee ja aletaan puolustella syntejä, joihin ollaan koukussa.

Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi

Sen tähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.

Sen tähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Roomalaiskirje 1

Homojen ja muiden luonnottomien seksuaalisten ilmenemismuotojen harrastajien makaaberit kulkueet käyvät yhä irvokkaimmiksi. Puolialastoman villiintyneen porukan seassa marssii myös lapsia! Vaikenemisesta päätellen Ilmeisesti lastensuojelukin näkee SM- ja LGBT- rietastelujen katselemisen hyväksi lapsen kehitykselle?

Media julkaisee säännöllisesti artikkeleita, joissa se rohkaisee jopa alaikäisiä antautumaan himojensa vietäviksi. On vaikeaa löytää uudempaa elokuvaa ja TV-sarjaa, jossa ei olisi kiintiöhomoa. Luonnottomuuksien tulvaa vastustavat käyvät yhä harvalukuisemmiksi. Monet kristitytkin tarpovat jo samassa liejussa.  Ks. Onko ennustus ”homoepidemiasta” toteutunut?

Jos kaikki olisivat homoja, listisivät syntymättömät lapsensa ja tekisivät pyövelin töitä, niin miten kansa voisi lisääntyä? Vielä ei sentään olla siinä pisteessä, mutta suhteettoman suuren osan median huomiosta em. saavat. Jos joku heitä vastustaa ja on toista mieltä kuten Soini, niin hänet pyritään vaientamaan moitteilla, kanteluilla ja median tykityksellä.