Eduskunta äänesti lyttyyn kansalaisaloitteen aidon avioliiton puolesta. Suomi etenee pitkin harppauksin Sodoman ja Gomorran tiellä. Sillä tiellä ollaan hyvän vihamiehiä: laillistetaan huumeita, tehdään abortteja, kannatetaan sairaiden surmaamista eli eutanasiaa ja ollaan niin homoa, niin homoa.

YLE julkaisi listan, ketkä kannattivat homoavioliittoja, ketkä olivat vastaan ja ketkä poissa äänestyksestä.

Enemmistö on homottunutta

Puolueittain listan tarkastelu on mielenkiintoinen. Vastaan äänestivät kristillisdemokraatit, enemmistö perussuomalaisista, vähemmistö keskustalaisista ja yksi kokoomuslainen. Muut äänestivät puolesta. Toisin sanoen eduskunnan enemmistö on homottunutta.

Vain kristillistä yksikään ei ollut homottunut. Yksikään kristillisdemokraatti ei ollut myöskään listan mukaan poissa äänestyksestä. Perussuomalaisista homottuneita oli 3 edustajaa ja poissa 5. Keskusta jakaantui selvästi kahteen leiriin, joista homottuneiden osuus oli melkein kaksi kertaa suurempi 26:lla homottuneella. Poissa keskustan edustajista oli 8 ja vastaan äänesti 15.

Täysin homottuneita puolueita ovat ruotsalaiset, vihreät, vasemmistoliitto, demarit ja kokoomus, yhtä kokoomuksen edustajaa lukuun ottamatta.

Selventävä lista. Eipä tarvitse paljon miettiä minkä puolueen ehdokasta äänestän seuraavissa eduskuntavaaleissa. Kristillisiä.